Scudo Sports

Yeni CR1 im :) Leopar diyorum ben ona

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Tekerler mutluğunuz için dönsun

Scudo
@AydınGünaydın

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler.

@ikidiriki

Evet benziyor gerçekten :)

@d.berkay

Çok teşekkürler ...

@MuratHan

Sizde yeni bisikletinizi güle güle keyifle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
cok klas olmuş.ekıpman secimi cok yerınde . bol pedallı günler.

çok güzel güle güle kullanın, gidon boynu uzun değilmi biraz?

Güzel leoparınız ;) yarınki turda bize katılırlar mı?
Hoşuna gidecek bir yere gidiyoruz.. Kuş Cennetine.. :)

kuşlara dokunmak yok ama .. :p

@Sencer KAN

Birazdaha eğitmem gerek ozaman benim kediyi :) Yarın Kuşadasına gidiyorum pazar günkü yarışı izleyeceğim başka bir tura inş.

@Atila Filmer

gidon boynu dediğiniz gibi bir boy uzun aslında. Ama onuda seleyi birazcık daha öne aldırarak çözümledik.

@kasap ahmet

En önem verdiğim parçalar jantlar oldu. Daha sonra kadro , gidon , boyun. Grubum ultegra şuan için oldukça yeterli belki birazdaha sonra daha üst bir grupla değişiklik yapabilirim.

İnsanın sol şerite geçip arabaları sollayası geliyor gerçekten. Çok güzel bir bisiklet.

tam sakinleşmiş, hibrid, tur derken gece yarısı boş yollarda basmak için bir karbon yol bisikleti alacağım, sonum o olacak galiba.

@cannon9

:) :) :) yorumunuz da bisiklet kadar harika, Neşet üstattan alıntı ancak buraya bu kadar yakışabilirdi...

• Beğen
Tepkiler: guneyharun
Hayırlı olsun.

görünce öle bi "yiiiiiihaaa" dedimki odadakiler dönüp bana baktı kazasız belasız pedallar çiziksiz vuruksuz seneler diliyiorum ki zaten carbonda vuruk olmaz ama olsun allah korusun:) harika bir bisiklete sahipsiniz umarım yollarda karşılaşırız bir gün..

CR1 surus acisindan guzel ve rahattir sizinkisi ayrica cant setinden dolayi yokus makinesi olmus, bol bol yokus cikarsiniz artik!?

Güzel bisiklet güle güle kullanın, Tartabildiniz mi.

Geri