Scudo Sports

Yeni Campagnolo Record ve Super Record

Murat B.

Forum Trolü
Tepki
11.600
Bisiklet
Specialized
Campagnolo yeni Super Record ve Record grupsetlerini duyurdu. Artık yol bisikletinde de 12'li vites sistemlerini görmeye başlayacağız. Her ikisinin de elektronik ve mekanik vitesli, disk ve kumpas frenli olarak toplam 4 versiyonu piyasaya çıkacak.

9591_n_campagnolo-super-record-sprockets-MY2019-small-banner.jpg

Campagnolo en büyük dişlisi olan kaset seçeneğinde bile dişli oranları yakın tutmaya devam ediyor. Önceden 11-29 olan en geniş aralıklı kaset artık 11-32.

Teknik olarak en önemli değişiklik zincir genişliğinin 5,15mm'ye düşürülmüş olması, böylece kaset genişliği artmamış ve yeni sistem mevcut jantlar ile kullanılabiliyor.

9609_z_campagnolo-super-record-brakes-MY2019-groupset.png

Bir başka iyi haber de yeni kumpas frenlerde 28mm lastik kullanımına olanak verecek kadar boşluk olması.

Bu da bisiklet üzerinde görüntüsü:

30415685_909985419162871_1952518860343083008_n.jpg

Eski Campagnolo grupsetlerin zarafetinden uzaklaşmış olsa da rakiplerinden hala çok daha güzel.

World Tour takımlarından Movistar, Lotto-Soudal ve UAE Team Emirates; Campagnolo grupset ve jant kullanıyorlar.

Scudo
Bende bu videoda gördüm 12li sistemi abinin fransızcası tatlı ama bilmeyince hiç birşey anlamadım :D bir de elektronik modelin tanıtımı yapılmamış galiba ondan görüntü yok

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
12 viteste gereksiz sanki.

@Tuars07 Videoyu Fransızca olarak izledim adam 20 kere "düz vitess" dedi :)))

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
Biraz yenilik gerkiyordu artık bence hala çok güzel

Bunları almak için hangi bankayı soymamız gerek?

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
estetik anlamda bir adım geri atılmış gibi bence mevcut ve bir önceki seri setler bunun yanında mücevher gibi duruyor , yeni logolar ise tam bir felaket olmuş !!!!

Darısı shimanoya diyelim büyük abi ne planlıyor acep.

Geri