Scudo Sports

yeni bisikletim...

ben bu bisikleti bir yerlerden hatırlayorum kaan nın bisikletiydi bu hayırlı olsun:D

Scudo
genelde örnek alınanın(giant xtc compozite)yarısı oluyor fiyatları..yani 1400 euronun.....süper fiyat demiştik ya.................tabii getirene asıl sormak lazım

@mecaoz1

çünkü daha önce söylediğini/yazdığını unutmayan ve buna sadık kalan bir forum kullanıcısıyım.
okunmamış olma şansı var. tekrar yazıyorum:
FORUMA ARTIK TÜRKİYE YE İTHALATI YAPILMIŞ VE TARAFIMDAN SATIN ALINMIŞ ÜRÜNLERİN SATIŞ AMACIYLA YANİ FİYATLARIYLA BİRLİKTE EKLENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

Bunun yerine neler göreceksiniz?
İthalatı yapılmış ve alıcısına teslim edilmiş ürünlerin başka bir arkadaşın başka bir topikte yazdığı gibi "MAGAZİN HABERLERİNİ".
Hatta sadece o yazıyı yazan arkadaşı değil de diğer zamanı çok değerli olan üyeleride uyarmak için bundan böyle yapacağım bu tür haberlerin başlığına
DİKKAT ! MAGAZİN HABERDİR! ZAMAN KAYBINA YOL AÇABİLİR!
diye bir uyarıyı yazmayıda uygun görüyorum .
slm

@Selçuk Çilek

Süpersin Selçuk abi :D

• Beğen
Tepkiler: BuRroM
@H.Çağrı

Estağfurullah Çağrı,
...sadece önlem alıyorum...
Çünkü yeni ürün ilanlarıyla birlikte rahatsızlık ta verdik..
ama ben olaya hep olumlu yaklaşırım...
çünkü bana iş planı bile yapanlar oldu...yardımseverlik adına yani...
web sitesi kurmamı önerdiler (hiç aklıma gelmemişti..iyi oldu)
ancak ben biraz daha destek beklerdim...
örneğin piyasanın geleceği hakkında beş yıllık projeksiyon ve daha detaylara girerek ilk yıl için tahmini nakit akış tabloları falan....
ama yine olumlu düşüncemi bozmadım...
biraz fazlamı destek bekliyorum acaba diye kendimi sorguladım...
biliyorsun daha sonra bana özelden ve maillerle gelen yığınla arzu ve istek mesajları...
bunun üzerine ben de yeni ürün tanıtımı yapayım bari ama satış olmasın ve fiyat eklemeyeyim dedim..
ne oldu?
kardeşim geçeceksin bunları ..bunlar magazin kaberler...zaman kaybı..v.s.

Bu nedenle ben de aman kimse darılmasın,kırılmasın diye önceki yazımda da belirttiğim gibi bir uyarı başlığı atmayı uygun gördüm..
devir o devir abicim..bisikletforuma yazı yazarken..sağını..solunu ve arkanı kollayacaksın.. :) bu yaştan sonra...neyime lazım?:)

bisiklet mükemmel olmuş iyi günlerde kullan
bu bisiklette Selçuk abinin parmağı olduğu her halinden belli yakında benim bisikletlerdeki katkılarınıda göreceksiniz.

Geri