Scudo Sports

yeni bisikletim...

Scudo
ılk yorum bana nasıp olucak snırım harıka bı bısıklet malzemelerın kalıtesı tartısılmaz.gule gule kullanın...

• Beğen
Tepkiler: mehmet Aksoy
bu ne güzel kadro bu ne guzel bisiklet kadrona bayıldım etine dolgun süper bisiklet olmuş bizim için hayal olan bu bisikletle sana iyi sürüşler

• Beğen
beklenmiycek gibi değilmiş,maşallah..
kazasız ve keyifli sürüşler..
hayırlı olsun...

• Beğen
ne denilebilirki muhteşem. kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel yanlız resimlerin boyutunu ufaltmanız gerekmektedir...

Eğer düzelt butonu açık değilse küçük fotoğraf linklerini Bana yada bölüm moderatörüne gönderebilirsiniz....

Güle güle kullanın...

• Beğen
Çok güzel olmuş güle güle kullanın... Resimlerin devamını bekliyoruz, bir de kadro hakkında bilgi (ağırlık vs) verirseniz güzel olur...

• Beğen
Bu arada çemberlerde DT Swiss 4.2d çemberler ve DT Tubeless Kit kullanarak 819 lara göre toplamda 100gr kadar kar yapabilirdiniz yaklaşık aynı fiyata...

Sınıflarının zirvesindeki komponentleri çok güzel seçimlerle harmanlamışsınız.
Güle güle kullanın. Başka ne denir ki.....

• Beğen
bu aksam resımlerın kalan kısmını yukleyecegim. ayrıntılı bılgılerıde verecegım. hepınızın ılgısıne ıcten tesekkur ederım.

Resimleri uygun boyutlarda yükleyin lütfen...

Muazzam bir bisiklet olmuş. Komponentler en üst seviye. Güle güle kazasız belasız binin.

• Beğen
jbc pro scandium'dan sonra sahip olmak istediğim ''jbc pro carbon'' kadroya benden önce sahip oldun Mehmet abi.Yaza doğru kısmetse bende alacağım.Çok güzel bisiklet oldu bu hali ile.;)
Ağırlık olarak 8.5 kg civarlarındaydı sanırım,şimdi varmı gelişme ? Hafifledi mi biraz daha?
Allah kaza bela vermesin.
Güle güle kullan.:)
Selamlar

• Beğen
iyi günlerde kullanın. Harika bir bisiklet

• Beğen
@İdris ACA

8.5???? gerçekten 8.5 mu???

Geri