Scudo Sports

Yeni Bisikletim "Trek 4300"

Scudo
valla şöyle bir düşündüm de ne diyeceğimi bilemedimAllah birliğinizi beraberliğinizi bozmasın daha da arttırsın hepimizin arttırsın... arkadaş erasmusla gelecek siz forumdan tanıyorsunuz sadece evinizde ağırlayacaksınız bisiklet hediye edeceksiniz bir de bir çok şey daha yapacaksınız akrabanız değil bişeyiniz değil... Böyle insanlar kalmadı dünyada böyle akraba bile kalmadı artık... Varsa da benim yok yani. Acayip zengin amcam var öz acayip zenginler öyle böyle değil ama bıraktım hediyeyi mediyeyi bayram harçlığı bile alamıyorum arkadaşlarıma bakıyorum adamlar güzel paralar alıyolar yani e ben bakıyorum kendime onların akrabaları benimkilerin yanında devede kulak kalıyorlar tabiri caizse ama işte bu durum sözde kalıyor çocuklar 500-600 lira toplarken ben ve kardeşimin toplamı oralars ulaşamıyor ama pek de düşünmüyorum bunu zenginlikleri onların olsun içinden gelmedikçe gönlünden geçmedikçe öz amcam bile olsun vereceği şeyden hayır gelmeyecektir he akrabam var zengin Allah daha da versin diyorsun çünkü gönlünden geçerek veriyor dua ediyorsun içinden dua etmek geçmese bile ediyorsun ama sonuçta akraba yani o yüzden o da biyere kadar verebilir bu da normal bişey he akrabam var gönlünden geçiyor ama imkanı yok veremiyor ama anlıyorsun açıkçası o bile yetiyor içinden geçmesi bile yetiyor o hissettirmemeye çalışsa bile daha fazla vermek istese bile veremediğini sen anlıyorsun dua ediyorsun ki ona daha fazlalarını ver diye... Ama ben onuru olan gururlu bir insanım içinden gelirse verir gelmiyorsa da parası pulu gönlü onun olsun kesilsin diye krsinlikle fua etmem Allah kat kat arttırsın ama onun olsun bu dönemde de haysiyetsiz gurursuz olacaksın şak diye söyleyeceksin öyleleri kazanıyor biz kaybediyoruz ben öyle gelmesindense kaybetmeye razıyım ama bu da beklemediğim anlamına gelmez beklerim sonuçta büyük adam değilim yani beklerim kim beklemez ki yani ama gelmeyince de üzülmüyorum çünkü hiç bir zaman gelmemiş arada bir Mustafa abi gibileri görüyorum sonra kendime bakıyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum e haliyle de üzülüyorum sonra kafamı toplayıp onları çıkardığım hayatımı gözden geçiriyorum sonra da onlarsız çizdiğim hayatımı yaşamaya devam ediyorum...sizin de kafanızı şişirdim kusura bakmayın hakkınızı helal edin...
Konu da kararmasın bu uzun yazıyla yarın 1-2 gibi de silerim

Geri