Scudo Sports

Yeni bisikletim Sedona 300 Sport ve aksilikler

@Bora Doruk
Çok sağol kardeşim vakit ayırdığın için tavsiyelerin için. Sticker yapıştırma fikri aklıma gelmişti fakat sedonayla alakalı sticker bulabileceğim yer konusunda tereddüt yaşadım. ''D'' harfi içini komple kapatacak dediğin gibi suya dayanıklı kaliteli bir şey bulmam gerekli onu da nereden bulabilirim malesef hiç bir fikrim yok. Aslında ojeyle kapatma fikri aklıma baya yatmıştı ama tavsiyen doğrultusunda sticker aramalarını da başlatıyorum :)

Scudo
@Emre Karaca
Ojede olur Degerli Kardesım :) Ama orjinallik tutkusu var sende onu farkettim Sticker bak derim carsıda vs heryerde satılıyor isallah uyumlu bulursun bisey :) paylas bakalım nasıl olmus ;)

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Sorun tek bisiklette olsun. Her şeyinin tamiri mümkün. Gri renk oje iş görür ancak çok başarılı bir işçilik ile sürülmesi gerekiyor bence. Oje kuruduktan sonra ÇBS Belco parlatıcı yada muadilleri ile bir miktar o bölgeye parlatıcı uygularsanız hem oje korunur hem de parlaklık sayesinde o bölgedeki rütuş pek belli olmayacaktır. Bisikletiniz ile yapacağınız turlarda başınıza gelebilecek en kötü günün böyle olması dileğiyle kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Emre Karaca
@Bora Doruk
Paylaşıcam kardeşim tamamdır :)
@Serkan HODANCI
İyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Elim bu tür şeylere yatkın olmasa da üstüne titreyerek oje sürme işlemini gerçekleştireceğim ve sonuç nasıl olur merak ediyorum bakalım :) Belco parlatıcıyı da sağdan soldan bulabilirsem eğer tavsiyeniz üzere sürebilirim tekrar teşekkürler

Geri