Scudo Sports

yeni bisikletim scott scale

Scudo
@punkermanmania

yok artık daha neler :p :cool: :rolleyes: canım arkadaşım güzel temenni ve dileklerine çok teşekkür ederim ;) saygılar sevgiler görüşmek dileğiyle

çok güzel iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: bicycle16
arkadaşlar böyle güzel bir bisiklet sahibi olmanın heyecanını yaşarken çok önemli birşeyi unuttuğumdan dolayı ilgili makamlardan özür diliyorum :p ilgili makam www.erdoganlarbisiklet.com özellikle sayın LÜTFÜ abiciğim göstermiş olduğun ilgi,alaka ve sıcacık sohbetinden dolayı çok teşekkür ediyorum ben bu işe başlarken bursa ŞEN BİSİKLET ten sd_761 almıştım ama kendimi ve bisikletimi geliştirirken bursa dışından yardım almak zorunda kaldım özellikle,de bu konudaki teknik bilgi tecrübelerini benimle paylaşan www.erdoganlarbisiklet.com ekibine buradan tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
dip not:bursada bu işi gerçekten ticari ahlak kurallarına uygun ciddi anlamda yapan birileri olmadığı için çok üzülüyorum..! minik bir örnek www.erdoganlarbisiklet.com da satılan polisport x-fighter çamurluk seti 20 euro iken neden bursa aydın bisiklette 30 euro.? biz aydın bisikletin ayağına gittiğimiz içinmi.?
herneyse arkadaşlar ;) umarım bizim yaşadığımız şehirde,de bu işi layıkı ile yapan birileri olur saygılar

gerçekten takdire şayan bir bisiklet. güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle. iyi forumlar

@bicycle16

aynı şikayete bende katılıyorum bursada her istediğimize ulaşamıyoruz ulaşsa dahi piyasa fiyatları ile aynı olmuyorbirde biz böyle bir yer açsak ne kadar tutar acaba

güle güle kullan kazasız belasızx bol pedallar

Bisikletin güzel. Ayrıca sağlam göğüs kasların var herhalde, "bench press" çalıştığının izleri resimde görülüyor :)

Geri