Scudo Sports

Yeni bisikletim salcano xrs030 tiagra

Şu marka neden bu kadar horgörülüyor anlamak mümkün değil. Bakar mısın bisikletin güzelliğine zerafetine. Güle güle kullanın.

Scudo
@S.Paker
Teşekkür ederim dediklerinize kesinlikle katılıyorum.Kötülenen bir marka fakat fiyat/performans oranı çok iyi .Kadrosu kötü diyenler var ama amatör bir kullanıcı için esnemezlik çok önemli olmaz diye düşünüyorum.

@ayhan1

yok ya kırşehirle alakasıda yok istanbuldada görsünler bune diyorlar :) tabi ben hız kesmeden tam gaz devam ediyorum emin olun dışarıda gezdinizde çok kişi bakacaktır tekrar tekrar insanlara değişik geliyor herhalde

hayırlı olsun kardeşim.

"Kadrosu kötü diyenler var ama amatör bir kullanıcı için esnemezlik çok önemli olmaz diye düşünüyorum."

bu lafına katılmak mümkün değil. çünkü, esneyen bir kadro bisikletten aldığın zevki alıp götürür. bisikletin en önemli unsuru kadrodur. xrs030, rijitlik olarak iyidir, kullandığımda bir sıkıntı yaşamamıştım:)

Hayırlı olsun öncelikle. Bi şey düzelteyim aynakol 53-39 değil tiagralarda bildiğim kadarıyla 52 li olması lazım :) Yanlış olmasın :)

@tufan diker

Teşekkürler

Hayırlı olsun bisikletleriniz. Ben de almayı düşünmekteyim mtb den sonra nasıl gelir bilmiyorum . nakit mi aldın taksitle mi bide kac bin tl aldın. Gerci siz 2 tane aldınızdan belki indirim olmusturda 2000 e falan sıfır bulunabilir mi acep.

@Uğur Recep AKGÜL

Teşekkür ederim.Mtb den sonra süper oluyor kesinlikle tavsiye ederim.Biz peşin aldık 2000 tlden daha uygun bir fiyata aldık.

kac para fikir ve pazarlık yaparken aklımda rakam olması acısından burda yazmassanız özel msj atarsanız sevinriim merak etim.

Gerçekten çok güzel insanın alası geliyor kaşıntılar başladı bende resimleri görünce :)

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Şahan
@Uğur Recep AKGÜL

sıfır adınıza faturalı şekilde salcano xrs 030 tiagra modelini 1700 TL apex modelini 2100 TL gönderebilirim...özel mesaj ile ulaşabilirsiniz...
bu arada hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin hocam...

• Beğen
hayırlı olsun. böyle sizin gibi yeni bisikletlerine kavuşan insanları görünce "nerede kaldı. Gelsin artık şu bisiklet" diyorum. Keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Herkeze teşekkür ederim :) Yol bisikleti çok ayrı bi dünya :D

Bir kere almışsınız, bundan sonrası sizin kullanım sıklığınıza ve miktarınıza bağlı. Kadro esnekmiş, rijit değilmiş, şuymuş buymuş bunlar satın almadan önce yapılabilecek yorumlar. Kafanıza takmanız gereken hiçbir şey yok. Güvenlik önlemlerinizi alarak güzel güzel turlayın, baharın keyfini çıkarın...

• Beğen
@Halil EROĞLU
Teşekkürler.Bugün hava güzel bisiklet huysuzlanıyor :)

Güle güle kullanın :)

• Beğen
Geri