Scudo Sports

Yeni bisikletim Salcano xc 010 xtr

Öncelikle hayırlır olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yerli malı olarak nasıl bir ürün ? Alınmaya değer diğmi ? Çünkü bende bunun XX'ini almayı düşünüyorum. Umarım memnunsunuzdur.

Scudo
@Serbay Akar

Üst seviye donanım sürüş kalitesi sağlıyor.Hassas vites değişimi,karbon kadro hafifliği, mavic slr jantlar bunlar sürüşü çok olumlu yönde etkiliyor.Rampa çıkmak daha keyifli.2011 xtr ön dişli sayısı 2 ye düşürülmüş, arka ruble 10 lu sürücüye endekli bir kullanım.Bacak basıs kuvvetine göre değiştir devam et.Bütçe müsaitse ve devamlı kullanıcıysanız değer bence ama yine de siz bilirsiniz.Allah herkese herşeyin iyisini nasip etsin.Kazasız sürüşler dilerim.

Tüm yorum yapan hayırlı olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sait abi 2 sene bekle beraber Kaz Dağına çıkalım, Ya da sen önce bi keşif sürüşü yap sonra ben de katılırım :) :) Y Edremit benim memleketim , görüşmek dileğiyle abim.

;) :) ;) Sait kardeşim yeni bisikletini güle güle kullan Mükemmel bir seçim.Allah kaza bela vermeden güzel günlerde kullanman dilekleri ile.

@Sait Hasançufadaroğlu

bir farkı var mı
güle güle kullanın
:)
http://www.akillifiyat.com/productimage/CLEMENTONI_500_BLACK_HORSE_en_ucuz____500_black_horse_229.jpg

Geri