Scudo Sports

Yeni Bisikletim SALCANO ng020 slx

Scudo
@Emirhan Kaya

kadrosuna içiniz sinsin bence salcanonun 2 yıllık bır arge calısması sonucu kendı muhendıslerının yaptığı ınanılmaz hafıf ve rıjıt bır kadro gonul rahatlığı ıle dusunmeden alabılırsınız.

@Bülent ONUTKAN

alalı biraz oldu abi valla tadını cıkarmakla meşguldüm su sıralar az biraz hevesimizi aldık fotoları koyduk konusmaya fırsat olmadı bı ara esk e gelecez kısmetse canlı canlı sohbetını yaparız ;)

@SerkanNamazcı

genel bir resmi var siz görememissiniz.evet simgeyı soktum alın borusunda etıket stıker yada herhangı bırsey hosuma gıtmıyor cunku.o sıyah koruyucu dedığınız seyın salcano ıle bır bağlantısı yok mavıc jant setının uzerınde gelıyor adamlarda orj bozmadan bısıkletlere takıyorlar sız aldığınız da o sıyah seyı sokebılırsınız benım ıcın ne goruntude nede ıslevsellık olarak bır sıkıntı yaratmıyor.Su an pıyadada full slx yada xt yada xtr set olarak satılan bısıklet sayısı oldukca sınırlı kı uzerındeki RITCHEY set ve mavıc jant setını 2264 gıbı bır lıste fıyatında satınca doğal olarak uzerınde rock shock masa beklememek lazım ne kadar ekmek o kadar kofte herzaman olduğu gıbı ama sunuda belırteyım o yakıstıramadığınız raidon maşa ınanın bırcok maşadan cok daha ıyı calısıyor.sızın ıcın sınıfta kalmıs olabılır ama benım ve daha bırcok kullanıcı ıcın yuksek sevıyede gecer not aldı buna emin olabılırsınız.

Çok Güzel görünüyor.. Hayırlı olsun.. Eminim onunla gezmesine çok güzeldir :)

• Beğen
Tepkiler: Ali ŞAHİNLER
iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olur insallah.

Hayırlısı olsun kazasız belasız.. duman rengi var çok hoş oda.. parça olarak çok güzel bir bisiklet kadroya herkez kötü gözüyle bakıyor kullanan fazla olmadığı için.. bilmeyip yorum yapan çok var.. hakkını yememek lazım salcanonun

selesi nasıl?

rahat ettiriyor mu poponuzu? oldukça rahat gözüküyor gibi geldi bana nedense. benimki çok rahatsız. değiştirmek istiyorum da.

@diavolo

evet kadro bıraz sade biraz daha hırçınlaştırılabılırdı ama boylede guzel beyaz zaten sadelığın rengi

Geri