Scudo Sports

Yeni Bisikletim Salcano Ng 101 Sd

Scudo
Bisikletininiz çok güzel.
Kadro kaç inç, boyunuz kaç? Sanki sele borusu çok yüksek gibi.

@Süleyman Uzunköprü

Kadro 18'', boyum 183 cm.Daha önce birkaç kişi daha aynı yorumda bulundu.Pedal yere en yakın konumda iken bisiklete bindiğimde ve bacağım düz konumda ayağımın topuğu pedala basıyor.

Gidonu kaldırmak isterdim ama buradaki Salcano servisi mümkün olmadığını söyledi.Sanırım bu değişiklik maşanın boru uzunluğuyla alakalı bir durum ve spacer isimli parçalar ile yapılabiliyor.Ancak maşa borusunda spacer ekleyerek gidonu kaldıracak yer yokmuş gibi duruyor.

salcano denilince saçma bisikletler geliyor nedense aklıma bunuda ne yalan söylüyim peehh diyerek ve can sıkıntısından açtım ama süper bir bisiklet olmuş gerçekten güle güle kullanın

@haydarpasa781

Teşekkür ederim.Salcanonun geçen sene ürettiği en üst model bisiklet bu.Ben sadece lastikleri ve sele borusunu değiştirip barend taktım.

Salcano ben aldım ve verdiğim para'ya değmiş...Helal olsun salcano'ya...

Bisiklet geçekten çok güzel hayırlı olsun. Ama soylemeden geçemice diğer arkadaslarında belittiği gibi sele çok yüksekte gorunuyor.:)

@e-pektas

güle güle kazasız belasız kullanın.

alalı 4 ay olmuş, canını çıkartın :)
geç de olsa hayırlı olsun ;)

ArkadaŞ Hayirli Olsunda Ben Yenİ Üye Odum Nereye Nasil Resİm Konuluyo Bİsİkletİm Resİmlerİ Koymak İsdİyorum Ama Nasil Koya ÇaĞim Hakinda HİÇbİbİlĞİm Yok :( Bana Yardimci Olursaniz Sevİİrİm

@lukunku86

Dağ bisikleti kullanmamın sebebi yolların yolların bozuk olması, nispeten daha dayanıklı olduklarını düşünmem ve bisikletim ile gerektiğinde arazi şartlarında dahi ilerleyebilmek.Bisikletimi genelde asfaltta kullanıyorum.Canını çıkarmak, atlamak, zıplamak gibi niyetim yok, olmazda.Değil bisikletin canını çıkarmak herhangi bir yeri küflenir diye yağmurlu havada bile bisiklete binmiyorum.

@ÖMER KAYA

İyi dileğiniz için teşekkür ederim.Foruma resim yüklemek için 'https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=2359&highlight=foruma+resim+y%FCkleme' linkini açıp okuyun.

Forum kurallarını okumanızı ve sizden mesajlarınızı yazarken yazım kurallarına uymanızı rica ediyorum.Kullandığınız kelimelerde bazı harflerin büyük yazılması pek hoş olmamış.

Gerçekten çok iyi verdiğin paranın hakkını veren bir bisiklet salcano !!!

Hayırlısıyla kazasız belasız pedallamalar kardeşim...

Geri