Scudo Sports

Yeni bisikletim Salcano City Fun 50

@Murat Cömez

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
1- Hocam fren kablolarının uzunluğu kutudan çıktığında benimde dikkatimi çekti ama toplayan usta olması gereken bu zaten hazır geliyor dedi. Bende çok teknik bilgim olmadığı için fazla üstelemedim.
Arka fren de yine aynı şekilde tamamen stok frenler.
2- Boyum 1.91 kadro boyu katalogda yazdığına göre 18" - 20" Ben bisikleti alırken jant boyunun 29" olmasını istemiştim kadro boyu ile ilgili bilgim yoktu. İstediğim özelliklerdeki bisiklet bu oldu bununda jantları 28"
Bana uygun olduğunu düşünüyorum daha büyüğü de varmı açıkçası bilmiyorum. Sele boyunu bilerek biraz yüksek tuttum rahat kullanımım için belki 3-4 cm daha indirme payım olabilir.
3- Fren kolu tavsiyenizi deniyeceğim. Teşekkürler
4- Pedallar da stok pedal bu tavsiyeniz için de teşekkür ederim ilerde değiştirebilirim.
5- Yeni çantam geldiğinde içine sığdırabilirsem bende gözükmesini istemiyorum. Ayaklığıda kullanmayı düşünüyorum. Mola verdiğim zamanlarda biryerlere dayayıp kadroyu çizmek istemiyorum. Ama onun için de şık bir alternatif düşüneceğim.

Tekrardan değerli görüş ve dilekleriniz için teşekkür ederim.

Scudo
@Sezer Gülsay

Bisikletci nederse desin o kablolar uzun ama zarari olmaz. 18" sizin icin kücük hatda 20" bile sinirlarda olurdu.
Sele borusunu kafaniza göre ayarlamayin dogru ayari sizin boyunuza nasilsa öyle ayarlayin, bunu aldiginiz ve size borular uzun degil diyen bisikletci bunu yapmasi gerekiyordu. Neyse borunun bir yükseltme siniri vardir o sinir asilinca kadroya zarar verebilirsiniz.
Yalniz arka fren tamamen stoch fren demissiniz, bunula ne demek istediginizi anlamadim.

Beni sakin yanlis anlamayi, ben size sadece yardimci olmaya calisiyorum.

@Murat Cömez

Hiç yanlış anlaşılacak bir durum yok aksine teşekkür ederim sayenizde bende bilgi sahibi oluyorum.
Bisiklete ayırabileceğim bütçem sınırlı olduğu için seçenekleri pek değerlendiremedim doğrusu. Aradığım özellikler en yakın bunda olduğu için aldım.
Stok frenden kastım yani hiçbir değişiklik yapmadım kutudan bu şekilde çıktı. Kablolar vs. sadece vidaladılar.

@Sezer Gülsay

Delta bisiklet, velespit, bisiklet evim, star bisiklet efor bisiklet, decathlon, vs adını unuttuklarimda var ayrıca internet üzerinden de güvenilir magazalardan aksesuar satın alabilirsiniz. Seçkin magazalardan kaliteli aksesuar almanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Sezer Gülsay
Bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız bol bol pedallamalar. Atatürk imzası da bu arada çok yakışmış

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sezer Gülsay
@Cengiz öz

Teşekkür ederim hocam. Bazı siteler bana gereksiz pahalı geldi. Ebayda 1 dolar olan basit bir şey buralarda minimum 10 TL'den başlıyor ama araştıracağım sağolun.

@Batuhan Yıldız

Teşekkürler hocam. Ulu önderimizin ilkeleri, resimleri, imzası hayatımın her karesinde olmalı.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

merhaba. güle güle kazasız belasız kullanın. bisikletiniz çok şık duruyor:in: ben de eşime almayı planlıyorum bu modeli. Kırmızı-siyah şık duruyor gerçekten, ama beyaz üzerine kırmızı da hoş olurdu renk seçeneklerinde olsaydı tercihim böyle olurdu.
Fren ve vites sistemi ile hızlanma- konfor konusunda yorumlarınızı ve düşüncelerinizi almak isterim. 13,9 kg fena bir ağırlık değil. Yokuşlarda yoruyor mu mesela?
Eşim 169 boyunda, kendisini çok rahatsız etmesini de istemiyorum. Fiyat olarak da internetten 3 hafta öncesine kadar 670 TL ye alınabiliyormuş kampanyalarla. Şu anda 750 TL civarında. beklemekteyiz başka kampanyaları acelemiz yok.
Teşekkürler...

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.

@Mutu S.

Hocam eşinize göre belki biraz büyük olabilir. Benim boyum 1.91 o yüzden bu kadroyu tercih ettim. Yağmurlardan dolayı pek fazla kullanamadım ama son kullandığımda yaklaşık 15 km'lik bir tur yaptım. Fren ve vites sistemi shimano.
Frenlerden oldukça memnumun. Vites sistemine alışmak biraz zaman alıyor. Hatalı vites geçişleri yaptığım oldu bu yüzden bazı viteslerde ses yapmaya başladı 1-2 defa servise gidip ufak bir ayar yaptırdım. Yokuşlarda oldukça iyi yalnız lastik seçimi konusuna dikkat edin çukur vb. bozuk yollarda çok fazla sarsıntı yapıyor. Belki daha kalın bir lastik modeli yollarımız için iyi olabilir.
Ben taksitli olarak 800'e aldım. İnternetten almak istemedim biraz fazla ödeyeyim gözümle görüp muhattabım olsun istedim.
Genel olarak tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mutu S.
Dropbar olsa yarışa girerim çok güzel bisiklet kazasız belasız...

Konu hort :D hocam şuan ki akıbeti nedir memnun musunuz sıkıtılar var mı ?
Ben 1.82 yim bacak olarak 88 ölçtüm bana uyar mı ? Almayı düşünüyorum ama bana uyan bisikletler daha büyük olanları galiba onları da bulamıyorum :(

Geri