Scudo Sports

Yeni bisikletim Salcano City Fun 50

Tepki
21
Bisiklet
Salcano
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun yıllar sonra çocukluk hevesim olan bisiklete geri döndüm ve bu aleti aldım.
Bisiklete binmek istememin sebebi öncelikle keyif almam sonrasında ise gitmeyeceğim spor salonuna para vermektense sporumu bisiklet ile yapmak.

Görüşleriniz, fikirleriniz ve yorumlarınız benim için önemlidir. :in:

Herkese saygılar sunarım.

http://i62.tinypic.com/xoqhox.jpg

http://i58.tinypic.com/15xsqav.jpg

http://i59.tinypic.com/2zp05de.jpg

http://i57.tinypic.com/2qk8n44.jpg

Scudo
Çok şık duruyor , disk frenler estetiği kat kat arttırmış.
Siyah ve kırmızının uyumundan söz etmeye gerek bile yok bence
Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Sezer Gülsay
Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

• Beğen
@Darke

Teşekkür ederim hocam,
Sadece çantamdan memnun değilim daha şık birşey aldım ebaydan sabırsızlıkla onu bekliyorum

@Gökhan Semiz

Amin teşekkürler hocam.

@Sezer Gülsay

Bence estetiği en az bozan çanta sele altı çantası hocam. Diğerlerini nereye takarsanız takın bisikletin havasını söndürüyor

Hayırlı olsun Sezer Bey. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

• Beğen
@Darke

Malesef öyle hocam
Yeni bir sele altı çanta aldım ama kapasiteleri çok küçük cüzdan ve telefonumun sığması imkansız o yüzden yenisi gelene kadar kullanmak zorundayım.

@Ömer KARAN

Teşekkürler Ömer Bey.

hayırlı olsun
selesi dışında güzel bir bisiklet

''Bisiklete binmek istememin sebebi öncelikle keyif almam sonrasında ise gitmeyeceğim spor salonuna para vermektense sporumu bisiklet ile yapmak.''

bu sözünüzü takdir ediyorum, bende bisiklet alırken böyle düşünmüştüm :)

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız keyifli pedallamanız dileğiyle. Bu arada profil resmimde de görülen gidon çantam 3.6 litre kapasiteli, çift taraf cepli, su geçirmez özellikte. İçine Alyan seti, küçük tornovida - çakı seti, tamir malzemeleri, kilit ve üzerine bir de yağmurluk sığabiliyor. Bazısı için çirkin görünebilir ancak büyük hacimli gidon çantaları gerçekten çok fonksiyonel.

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız sürüşler... Şık bisiklet kadro tasarımı renk uyumu güzel . Atatürk yazısıda güzel ;) Zaman içinde kişisel aksesuar tercihleriyle daha da iyi görünüme sahip olacaktır.

• Beğen
@tuna k

Teşekkür ederim.
Çevremde birçok insan bir hevesle spor salonlarına kayıt olup haftada 1 kere bazılarının ise hiç gitmediğine tanık oldum. Senelik üye olup son 6 ay gitmeyeni dahi gördüm :)
Bende iş yoğunluğu ve sosyal hayatın getirdiklerini düşündüğümde böyle bir duruma düşmek yerine bisikleti tercih ettim :)

Bisikletiniz hayırlı olsun daha spor bir sele takılırsa görüntü güzelleşebilir. :)

• Beğen
@oğuz çetinkaya

Resminizi göremedim hocam ama fonksiyonellik olarak benim çantamda gayet iyi note 3 telefonumu öndeki şeffaf bölüme koyabiliyorum aynı zamanda oradan kullanabiliyorumda.
Çantanın içinde de cüzdan, anahtar, fener, alyan vb birçok şeyi sığdırabiliyorum. Gelgelelim görüntü bana göre ofsayt.
O yüzden bu çantayı aldım ebay'den 8 $'a aldım. Daha şık ve fonsiyonel olacağını düşünüyorum.

http://i.ebayimg.com/00/s/MTAyN1gxMDI2/z/k4AAAOxyeglTYME0/$_57.JPG

@Cengiz öz

Teşekkür ederim hocam.

Daha bu işte yeniyim. Yıllar çok çeşitli aksesuarlar getirmiş bütçem elverdiğince almaya çalışıyorum şimdiden neredeyse 400 lira harcadım aksesuarlar için.
Bu arada tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa aksesuar için memnun olurum.

@Sezer Gülsay

Haklısın yeni profil resmimi değiştirdim, görememen normal. Hayırlı olsun tekrar.

@Berke Kazankaya

Sele konusunda henüz karar verebilmiş değilim. Hala alışma sürecindeyim ve ağrısını çekiyorum
Spor bir sele mi yoksa rahat bir sele mi tercih etmeliyim bilemiyorum

Bisikletiniz hayirli olsun, allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin. Olmayanlarda nasip olur insallah.

NOT: Bir kac düzeltme yaparsaniz daha iyi olur...
1. Ön ve arka frenkablolari biraz uzun ve arka fren kablosu arka cata sabitlenmemis gibi görünüyor.
2. Sele borunuz cok yüksek aceba kadro sizin icin kücükmü?
3. Fren kollarini biraz daha asagiya indirisen daha iyi olur.
4. Pedallar bence pek saglam görünmüyor, saglam bir pedalla degistirmenizi hatda spd gecis yaparsaniz daha iyi olur.
5. Birde o güzelim bisiklette takdiginiz kilit ve ayaklik görüntüyü bozmus, Kilidi cantanizda tasirsaniz daha iyi olur ve kadroyuda cizmez.

Bu düzeltmeler ufak tefek seyler ama faydali olabir.
Düzeltmeler haric bisikletiniz cok güzel görümnünüyor, tekrar hayirli ugurlu olsun.

Merhabalar Bisikletinizi kazasız,güzel günlerde kullanmanız dileğimle. Yaklaşık bir ay önce aynı bisikletin yeşil/beyaz renkli olanını aldım ve çok memnunum.Kadrosu pek ufak sayılmaz hatta 1.68 boyunda birine göre biraz büyük (ya da bana göre öyle).Gören ve kullanan arkadaşlarım ata biniyormuş hissine kapıldıklarını söylüyor.Üzerindeki pedallar gerçekten fiyatının pedalları değil ama bence spd ile değiştirmeyecek isek gidip başka pedal da almak yersiz.En azından üzerindeki pedallar kırılana kadar iş görür kanısındayım.Sele kısmına gelince,görüntü olarak biraz hantal durmakla birlikte daha önceki bisikletimin spor selesinden daha rahat diyebilirim.Ama kişisel olarak sonradan değiştirilebilir.Tekrar hayırlı olsun.

@Tayfun Sezer
Ben arkadasin 1,68 boyunda oldugunu bilemem ve kadronun boyuna ve selenin yüksekligine bakinca hic de 1.68 boy gibi görünmüyor. Pedallar ise bir öneriydi sadece, kirilana kadar tabiki sürülür ama önlemini simdiden almak bence daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Geri