Scudo Sports

Yeni Bisikletim Salcano Astro 240 SRV

Scudo
Teşekkürler bisikletin ağırlığı 13,5-14 civarı

güzel bisiklet hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
Tepkiler: Automathx
merhaba ömer bey ben bisikletin gidonunu yükseltmek için bir çare bulamadım nasıl yükseliyor gidon siz yükseltmeyi denediniz mi.

@selçuk yenier

merhaba denememiştim ama siz söyledikten sonra denedim bende bir yolunu bulamadım,araştırdım gidon boğazı için ayrı bir aparat almak gerekiyormuş.

Ömer Gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba aramıza hoşgeldin bende Ankarada oturuyorum ve bu tür yollara genellikle girdiğim oluyor ama senin bisikleti nerede kullanacağın önemli bisiklet genellikle nerede kullanacağını belirtirsen sana yardımcı olabilirim ama bisiklet alacaksan yaz ayını bekleme şimdiden al sezon sonu olduğu için güzel indirim yaparlar.

Ömer bey çok Teşekkür ederim.
Ben genelde Şehir içi veya dışı Tur düşünüyorum hani diyorumki acaba MTB alıp arkaya sele,öne sepet,Far,Stop,çamurluk gibi,alsam..(Bisikletin Orjinalini de bozmak istemiyorum.)Acaba bu Beni düz yol veya Rampa'da yorarmı,Performansımı düşürürmü?.

Bu Konuya neden deyinmek istedim?
Bazen Forumlarda Arkadaşların Tur Fotoğraflarlarını görüyorum,Düz Yoldan bir bakmışsınızki Dağ Tepe..Onun için karar veremedim..
Birde Şehir Bisikletlerinin düz yolda Amörtisörlerinin Kilitli olanı avantaj sağlarmı.Teşekkürler...

:) Bu siteye kayıt olduğumda bana ilk Hoş geldiniz diyen Ömer Kardeşim!.Yeni Bisikletiniz Hayırlı Olsun.Güle güle kullanın,Allah kazadan beladan korusun.Bol Pedallar.

• Beğen
Güzel bisiklet, iyi günlerde kullanın... Sanırım Işıl bisiklet'ten...

• Beğen
@M.Ozkul

Teşekkür ederim,Işıl bisiklet'ten aldım sağolsunlar fiyat konusunda da çok yardımcı oldular.

teşekkürler ömer bey yardımcı oldunuz bende diyorum sadece bendekinde mi var bu sorun.Araştırayım bakalım aparatı.

@selçuk yenier

Ben biraz araştırdım (link) buradan da bakabilirsiniz... :)

Geri