Scudo Sports

Yeni Bisikletim Salcano Assos 50 26"

Scudo
Bu modelin mevcut kadro boyutları nedir acaba? Sizin aldığınız 17-18" gibi duruyor, tam olarak boyutu nedir? Güle güle kullanın bu arada.

@numanstein

18,5" kadro boyu mevcut

Hayırlı olsun bu da benimkihttp://img.tapatalk.com/d/14/06/23/6a9utune.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimkinde vcs değil comp var jant takımı mt 55 crosside değil.2014 model .Bisikletin önünde salcano ablemi yok

@selami atay

Benimki de 2014 model. Zaten 2013 mavic jant olanlarda sram x7 var, slx değil. Benim aldığım yerden biraz torpil birazda şans vardı. Mavic jant set ve wcs ser geldi

Salcano ya siparişi vermiş olmasaydım Türker beyden ben alacaktım o bisikleti size nasip miş.mart ayında sipariş verdim hemde salcano nun ikinci yetkili kişisi ne vcs yerine comp gelince yine aradım elimizde varsa gönderelim dediler. Ellerinde hangi parça varsa onu takıp gönderiyorlar bazılarına vcs bazılarına comp

@selami atay

Evet tamamen olay dediğiniz gibi oluyor. Benim maşam havalı değil mesela sizin havalı maşa vardır. Eksik olan parçaları başka üst düzey malzemelerle toparlıyorlar. Çok amatörce bi hareket bence, olmaması gereken şeyler

Maşalarımız ayni havalı değil hatta ben itiraz ettim verilen cevap bu sene bu modellerde havalı maşa kullanmadık oldu

@selami atay

Hadi ya. Enteresan. Nerden baksan 500 lira civarı daha üst düzey malzeme var benim bisikletimde. Anlamadım valla

2300 e aldım hocam. Teşekkürler

nazar değmesin gayet güzelmiş bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah

@Mevlüt Canbay

Teşekkür ederim

Geri