Scudo Sports

Yeni Bisikletim Merida Scultura 906 CF Carbon (Toplama)

bisiklet özenle toplanılmış. güzel bir iş çıkarılmış...
bisikletinizdeki gibi uzun alın borularında (yüksek gidon seviyesi) rüzgar direnci fazla olmuyormu ?

Scudo
@Nail Acun KAnki, şahane olmuş bisikletin. Güle güle kullan . Denizli yollarında sanırsam bu 4. bisikletin. sedona ile başladın bu yol bisikletciliğine diye hatırlıyorum ama bu çok başka olmuş . Kazasız belasız kullanman dileğiyle. :)

her şey harika olmuş eline sağlık çok güzel bir alet. Tek şaka yollu eleştirim o km saatinde nasıl 24 yazar :D o olmamış bak :D tabi foto çekicem diye olmamıştır o :D eline sağlık kazasız belasız kullan

• Beğen
Tepkiler: Nail Acun
@iskender şerit TEşekkürler hocam, alın borusu evet biraz uzun ve bilerek uzun aldım. ;Bundan önceki bisikletim salcanoydu ve alın borusu 14 cmdi. Çok eğilmek zorunda kalıyordum ve boğazın altına 3 pul takıp oyle kullanıyordum. Dün 60 km lik bir sürüş yaptım ama herhangi bir olumsuz etkisini göremedim :)

@BikePatients Teşekürler dostum :)

@Emre Nakipoğlu Teşekkürler :) YEni yeni alışıyorum daha :)

@bisikletinmühendizi Denizliye gelince kapıştıralım artık carbonları :)

@Nail Acun Bisiklet cok guzel, kazasiz belasiz guzel gunlerde pedallayin. Ayrica anahtar teslimi hazir almak yerine insanin emek verdigi bisikleti surmesinin keyfide eminin cok baskadir.

Giro formaniz da cok guzelmis. Nereden aldiniz diye sorsam..

@Nail Acun Bizim buralara bir carbon daha eklendi desene abi ;) Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Göveçlik yada hafta sonu turunda bakmaya gelirim gari :D

• Beğen
Güle güle kulanın renkler şahane jantlar da öyle :)

• Beğen
Hocam cok guzelmis bisikletiniz :) Kadro sekli tam olarak ne diye geciyor bi bilginiz var mi, race ,endurance vs diyorlar ya.

@Erhan81

@Ahmetkhrmn

@Auron Sanchez

Teşekkürler arkadaşlar :)

Endurance diye geçiyor yanlış bilmiyorsam, alın borusunun uzunluğu sebebiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
Scultura race kadrodur. Sizin kadro boyu 59 mu?

Hocam hayırlı olsun insanın sadece bakmakla yetinemeyip dokunası geliyor. Aman yavaş gidin siz pedalı çevirdikçe daha da hızlanacak gibi asi duruyor.

Hayırlı olsun diyelim kazasız belasız sürüşler harika gözüküyor maşallah :harika:

@Nail Acun Sondan ikinci fotoya bayıldım hocam. Harika olmuş. Normalde yol/şehir bisikletlerinin tasarımlarını sevmem ama sizin bisikleti cidden beğendim :)

@mehmet.ali Yok Hocam kadro boyu 56 olarak aldım, üst boru 57.5 alt boru 56 cm

@macrostigma Teşekkürler :)

@Themaner Teşekkür ederim Alüminyumdan sonra karbon gerçekten çok farklı geldi :)

@Melih Çolak Teşekkürler :)

@NomadCRY TEşekkür ederim hocam :) İnstagramda ikitekebizeyeter diye bir hesabım var. Ordan daha da güzellerine bakabilirsiniz :) Reklam olarak algılanmaz umarım bu yazım :)

• Beğen
Tepkiler: NomadCRY
Geri