Scudo Sports

Yeni bisikletim.. Kron xc 1000 24v

Scudo
Selamlar ali..
bisikletini bizzat görüp incelediğim için benden tam not
hayırlı pedallamalar..:cool:

hayırlı uğurlu olsun...
banada nasip olsun..

ayıptır sorması nekadar maloldu?

vallaa durum onu gösteriyo..
olsun tabii nolur yaa....
beğenelim yeter...

Bu çok mu yetersiz bir model ki, çok yakında değiştirme ihtiyacı duyulsun..? Ben hergün spor ve gezinti amaçlı binmeyi düşünüyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim. sevgiler saygılar...

Hayırlı olsun goldenskull. "BENCE" Ortalama kullanıcı için uzun yıllar kullanacağın bir bisiklet almışsın. 100 gr hafif sele, 200 gram hafif maşa vb. için "kapris" yapmana gerek yok. ( eğlence olsun diye ileride alırsın, veya hiçbir zaman değiştirmezsin ) Mesela lastik desenini değiştirmek çok daha fazla şey farkettirecektir bu yukarıdakilerden. Diyelim ki sabah bisiklete bineceksin ve bir tane muz yedin, bir kahve daha içtin, yada bir yerine iki suluk taşıyorsun. Yaptığın tüm hafifletme çabaları gitti. ( tabiki vücudunda gram yağ yoksa ve Armstrong gibi biri olduğunu kabul edersek )
Profesyonel olarak kullananlar ve yarışçı arkadaşlar alınmasın.
İmkanı olan çok daha iyisini alsın, her gün yeni sistemler modeller çıkıyor, kesinlikle daha iyi , daha sağlam, daha uzun ömürlü, daha hafif ama kimsenin hevesini de kırmayalım. BENCE
Hafta sonu sedona ile 130 km yaptım. ( İznik-gemlik-orhangazi-iznik ) Trek olsaydı daha iyi olmayacak mıydı ? Kesinlikle evet. sedona ile problem çıkma olasılığı daha fazla değil miydi ? Kesinlikle evet. Alabilsem yarın attırıcıyı altus tan deroe ye değiştirmem mi ? Buna da evet. Aldığım zevk değişecek miydi peki ? Kesinlikle hayır.

Bisiklet seçimi çok zor bir iş sonu yok çünkü.. 50'şer milyon yukarı çıktıkça, bir + özelliği daha oluyor bu yüzden karar vermek zorlaşıyor. Bu nedenle bir yerde durmak gerekiyr.. En iyisi özellikleri ve fiyatı birbirine yakın 2-3 modele bakıp, beğendiğini almak. (ben öyle yaptım:))

Ataruh, yetersizlik konusuna noktayı koymuşsun, tebrik ederim

Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
hayırlı uğurlu olsun...
banada nasip olsun..

ayıptır sorması nekadar maloldu?

teşekkür ederim.

bisiklet 560, aksesuarlarla 700 e yaklaştı..

Bende Erdoğanlardan Kron XC 1000 21 vites alıcam da Erdoğanlarda peşin alımda yahut tek çekimde filan indirim yapıyolar mı? Liste fiyatı 280 gözüküyo. Eğer daha önce Erdoğandan alışveriş yapan varsa yorumlarını beklerim.

Bende Erdoğanlardan Kron XC 1000 21 vites alıcam da Erdoğanlarda peşin alımda yahut tek çekimde filan indirim yapıyolar mı? Liste fiyatı 280 gözüküyo. Eğer daha önce Erdoğandan alışveriş yapan varsa yorumlarını beklerim.

ben taksitli aldığım için tam bilmiyorum ama yapıyor olması lazım.. en iyisi kendilerine sormak ;)

bende erdoganlar bısıklet ıle ıletısım halındeyım.bsıklet almak ıstıyorum bana WHISTLE MIWOK 614 tavsıye ettı bayada ovdu yanı.bende kron almak ıstıyorum xc 1000 21 vıtes olanına param yetıyo ama xc 2000 veya WHISTLE MIWOK 614 alcak olursam borc almam gerekecek.sızce hangısı almalıyım. buraya yardım ısteğınde bulunduğum ıcın halıl abı bana kızacak ama ne yapım acele bılgı sahıbı olmam gerekıyo.tekrar ozur dılerım :(

@yunus arslan

Ya kardeşim hiç bakmıyor musunuz konunun tarihine ya. 4 yıl olmuş konu açılalı. :rolleyes: Haksız mıyım? :sigaraici

iyi günlerde kullanın

Geri