Scudo Sports

Yeni Bisikletim Geotech Expert ( Modifiye)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Süper olmuş jantlara bayıldım fren yapan F1 araçlarını anımsattı bana. Güle güle kullan Mert Allah kaza bela vermesin

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
Kırmızı Beyaz kadro, kafadan kopartmış zaten. çok yakışıklı olmuş, kazasız sürüşler.

• Beğen
@sPinErGy_26

Fosfor serit alıyorsun oto aksesuarcıdan ....önce jantı temizliyorsun sonra yavaas yavas yapıstırıyorsun sonrada fön makinası ile aşırıya kacmamak kaydıyla ısıtıyorsun işlem tamamdır:)

Çok Güzel Bir Görünüm Kardeşim Bende Yapmıştım Ama Bisikleti Ayağa KAldırınca Resmini Koyucagım İnş...

• Beğen
suan 13.5 kg
Aynakol XT ile değişecek
Lastikler Değişecek
12.3 kg a düşecek
yavaş yavaş tüm kompanentleri XT yapmayı düşünüyorum Yorum Ve Fikirlerinizi Bekliyorum

@deniz çelik

Hem Görünüm Olarak Hoş Hemde İşlevsel Bir ürün Herkese Tavsiye Ederim Özellikle Gece Turu Yapanlara:)

Ellerine sağlık. Mükemmel bir hale gelmiş.
Hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız günler dilerim.

• Beğen
@atahan07

Aynen, bu tarz çoçukça işlere karşıyım. Sporun ciddiyetini bozmakta

bence çok güzel olmuş. çocuk su falan da değil,ilerde yapmayı düşünüyorum ;)

bence bu uygulama trafikte dikkat çekmek için birebir belkide farkında olmadan hayatınızı kurtardı hem sizin düşündüğünüz gibi düşünürsek kaskta takmazdık çocuksu diye

@geotech emre

:D zevk meselesi dedigin gibi

@ÇARŞI

sporun ciddiyetini bozmakta diyorsunuz ? bisiklet sporundaki ciddiyet düzenli antrenman yapmak , ön arka reflektör kullanmak , trafik kurallarına uymak bence en ciddi 3 kural ..

@m9e10r11

mtb bisikletlerde azcık bu ciddiyet bozulabilir çünkü antreman mtb bisikleti için arazi parkur olması lazım oradada artık sizin kurallarınız geçerli ama tabiki trafikte çok dikkatli olmak lazım allah korusun artık sürücülere güvenilmiyor

• Beğen
@geotech emre

(TR)afikde artık dikkatli olmak gerekiyor ve biraz dikkat ettirmek yani dikkat cekmek , bende fosforları bunun için yaptın ne kadar bazı arkadaşlar cocukca deselerde belkide canımı kurtardı

ben size paletli jant setinin resimlerini göndereyim;paletler mükemmek bir dizayinle karbon fosfor döşenmiş.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri