Scudo Sports

Yeni bisikletim... Cube Cross Pro 2015...

r.ezk

Forum Bağımlısı
Tepki
415
Bisiklet
Cube
Uzun süren arayışımı tamamladım, Özetle; yol bisikletimin havaya zemine bakmaksızın yanına kardeş arıyordum, (downhill hariç:)) yeri gelir bagaj takılır uzun tura yeri gelir düz yolda topraklı engebeli yollarda beni kısıtlamayacak, standart kullanımda elimin altında olması için, 2. Bisiklet olarak aldım..

Bu sırada mtb cyclocross larada baktım, hepsine bir kulp bularak seçimi konforlu ve akıcı süspansiyonlu bir city hibritten yana kullandım,

Haziran gibi almanyadan alıcaktım yanlız fiyatların yakın olması yüzünden beklemedim.
Genel olarak hafif bir bisiklet ölçümüm 10.5 kg
Özellikleri:
(link)

Gelelim fotoğraflara :)
image.jpg

image.jpg

image.jpg

Devam...

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    153,9 KB · Okunma: 78
  • image.jpg
    image.jpg
    73,6 KB · Okunma: 76
Scudo
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
hayırlı uğurlu olsun. kilosu çok başarılı. 10,5 mtb için fevkalade.

• Beğen
Kalın dişli lastikleri takınca ciddi şekilde "mtb'den hallice" olmuş. Hayırlı olsun, kazasız ve keyifle pedallayın.
Belki ilerde maşayı sabit bir maşa ile değiştirip bisikletinize cyclocross taklidi yaptırabilirsiniz :)

• Beğen
Cok güzel iyi günlerde kullanın

• Beğen
Hayırlı olsun Erdem :) Cube'ün izmir şubesi gibi oldun :)

'Abisini' koyduğun iyi olmuş Agree'ye abilik yakışır, tekerine taş değmesin :)

• Beğen
Hayırlı olsun, çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın.
Yalnız birşeye takıldım ben, bu bisiklet için teknik özelliklerinde 12.35 kg diyor, siz 10.5 kg ölçmüşsünüz, normalde böyle bir hibritin 10.5 kg olması çok şaşırtıcı, yanlış ölçmüş olabilir misiniz acaba?

Teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için..

@Samet POLAT

@aeneskral, saolun kilo önemli bir kriter..

Teşekkürler.
@rsomuncu

Beklediğimden güzel gerçekten, :)

@İsa Yavaş

Dahası sana inşallah dostum, biraz öyle oldu..alman dedik, Cube den devam ettik, yarı yolda kalmayız inşallah :p

@Kara Kartal

@ratm, kadro boylarına göre kilo değişebiliyor, 11-12 kg arası bekliyordum, 2. Ölçümüm de 10.5
Daha iyi bir yerde yine ölçüp bilgilendirirm burdan...

image.jpg

Pedalsız

Teşekkür ederim, hoş dilekleriniz için, cyclocross düşünseydim onu tercih edebilirdim, bozuk arazi ve engebe şartlarına düz maşayı ve performans Odaklı (yarış) sürüş gidonu pek yakıştıramıyorum, gerçi cyclocross yarışı olan ve bisikleti yerine göre sırtımıza alıp engellerden zıplata hoplata gidebileceğimiz bir tarz yinede benim aradığım değil :)

@Sadettin Z.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Geri