sercan hakan
Aktif Üye
- Tepki
- 18
hepinize merhaba arkadaşlar sizlere yeni bisikletimden bahsedeceğim öncelikle karar sürecimden bahsedeyim yaklaşık 2 aydır hangi bisikleti almak istediğime karar vermeye çalışıyorum son 10 gündür ise şu an elimdeki bisikletin forumda fırtına gibi estiğini gördüm üzerindeki donanıma göre bu kadar ucuz olması beni şüpheye düşürdü fakat alan arkadaşların fikirlerini aldığımda bana kesinlikle almamı ve asla pişman olmayacağımı söylediler bisiklet bugün elime geçti şimdi fazla uzatmayayım hemen 1 günlük izlenimlerime geçeyim 
1)bisikleti kurmak için bisikletçiye götürdüm orada ki herkes bisiklete hayran kaldılar özelliklerini söylediğimde bir şaşkınlık fiyatını söylediğimde ise daha büyük bir şaşkınlık yaşadılar
2)fren sistemi avid elixir 1 tek başına 167 euro ya satılıyor
(link)
3)29er lastikler gerçekten çok büyük ve bir o kadar da rahat ediyorsun fakat alışma süreci biraz zaman alacak
4)gövdeler quadro shımano değil ilk kusur olarak bunu sayabiliriz ama çok çok önemli birşeyde değil
5)elcek sele ve pedal gerçekten çok kalitesiz hemen değiştirilmeli
6)ilk başta ben de salcano lafını duyduğumda biraz şüphelenmiştim ama hiç önemli değil bu kalitede parçalara sahip bisikletin markası beni çok ilgilendirmiyor
7)vites geçişleri mükemmele yakın
8)maşa suntour xcr ve gayet iyi gözüküyor
söyliceklerim bu kadar şimdi fotoğraflara geçelim
http://img826.imageshack.us/img826/5805/vys5.jpg
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
1)bisikleti kurmak için bisikletçiye götürdüm orada ki herkes bisiklete hayran kaldılar özelliklerini söylediğimde bir şaşkınlık fiyatını söylediğimde ise daha büyük bir şaşkınlık yaşadılar
2)fren sistemi avid elixir 1 tek başına 167 euro ya satılıyor
(link)
3)29er lastikler gerçekten çok büyük ve bir o kadar da rahat ediyorsun fakat alışma süreci biraz zaman alacak
4)gövdeler quadro shımano değil ilk kusur olarak bunu sayabiliriz ama çok çok önemli birşeyde değil
5)elcek sele ve pedal gerçekten çok kalitesiz hemen değiştirilmeli
6)ilk başta ben de salcano lafını duyduğumda biraz şüphelenmiştim ama hiç önemli değil bu kalitede parçalara sahip bisikletin markası beni çok ilgilendirmiyor
7)vites geçişleri mükemmele yakın
8)maşa suntour xcr ve gayet iyi gözüküyor
söyliceklerim bu kadar şimdi fotoğraflara geçelim
http://img826.imageshack.us/img826/5805/vys5.jpg
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.