Scudo Sports

Yeni bisikletim cannondale synapse

Tesup Taru

Forum Demirbaşı
Tepki
420
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar, taşındığımız semtin uygun olması nedeniyle 30'undan sonra başladığım bisiklet sporuna, oldukça ucuz bir hi-ten kadro salcano dağ bisikleti ile girmiştim. 17 kg. ağırlığındaki bu bisikleti bir yıl kullandım. Ardından cannondale quick 5 şehir bisikleti aldım. Ama kısa bir süre sonra yol-yarış bisikletinin cazibesine kapıldım ve uzun araştırmalar ve arayışlar sonunda resimlerini gördüğünüz cannondale synapse tiagra(handmade in usa) yol bisikletini değerli bir arkadaştan ikinci el olarak aldım. Bisiklet 2009 yapımı ancak aldığım arkadaş çok az kullanmış. Lastiklerin bıyıkları bile halen duruyor. Tarttığım kadarıyla pedal ve suluk kafesiyle birlikte 9 kg. Forumdaki yorum ve değerlendirmelerin de katkı yaptığı uzun arayışlarımın sonunu içime sinen bir bisikletle tamamladığım için memnuniyetimi sizinle paylaşmak ister, daha iyilerinin bisikletforumun değerli bisikletsever üyelerinin olmasını dilerim. Sevgiler,
(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
hayırlı olsun engin abi sizde ankaradasınız umarım bir gün tanışmak nasip olur bu arkadaşı canlı görme fırsatım olur

• Beğen
Tepkiler: Tesup Taru
Ayarlarını yapacak, aksesuarlarını takacak bir atölyem olsaydı keşke de, eve almasaydım :)) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

çok güzel. güle güle kullanın. ne kadar aldığınız merak ettim. ben de bir yol bisikleti bakyırum da.

• Beğen
İyi günlerde boolcana pedalar dilerim, kazasız belasız inş. :)

• Beğen
Hayırlı olsun. Sade ve şık. İyi günlerde binin.

• Beğen
@Alkan Koç

teşekkürler Alkan, kolun bisiklete binebilir hale geldiğinde birlikte turlarız da umarım.

Adem bey, cannondale ve eşdeğer markalarda tiagra setli bir yol bisikletinin sıfır fiyatının yarısına tekabül ediyor diyebilirim. Ben az kullanılmış olduğu, cannondale'in alümünyum işçiliği mükemmel olduğu ve bisiklet USA el yapımı olduğu için değerinden biraz yükseğe aldım. Yol bisikleti arıyorsanız, ben de uzun süre araştırdığım için, merak ettikleriniz varsa gözlem ve bilgilerimi sizinle paylaşabilirim. Teşekkürler,

teşekkür ederim. Ankara'da yağışlar başladığı için henüz 20 km kadar kullanabildim. yeterince bindikten sonra izlenimlerimi sizinle paylaşacağım.

Geri