Scudo Sports

Yeni bisikletim Caad12

Arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim,daha güzelleri sizlerinde olsun.

@Anonim
Davet alinmistir,tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
Scudo
@Fahrrad bisikletiniz hayirli olsun renk harika.. bir hafta içinde bende caad10 yada caad12 alacagim sari renkte olan kadrosu caad12 disc de var şuan.. fakat sizin aldiginiz renk yada yesilini deltanin sitesinde göremedim.

Kirmizi bulursam kesinlikle caad12 olacak

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
@KARDUZ.ERHAN
Tesekkür ederim,ben yurtdisindan aldim insallah sizinde olur.

@Fahrrad Oooo hayırlı olsun arkadaşım.Vsf alacağız derken Fuji ile Caad çıktı çuvaldan :)
Güzel günlerde binersin inşallah , evladiyelik bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
Kadro karbon değil mi? 7.4 kg bayağı hafif. İyi günlerde kullanın

• Beğen
@ilker tesekkür ederim benimki biraz kacirilmayacak firsat seklinde oldu,Türkiyeye geldigimde görüsme firsatimiz olursa anlatirim.Bu arada stravada gördüm Fuji ile yedi göller yapmissin nasil memnunmusun Fujiden.

@trebyen
Hayir aluminyum kadro

• Beğen
Tepkiler: ilker
@Fahrrad öncelikle hayirli olsun, keyifle pedallamanız dileklerimle.Bu markaya ve özellikle fıstik yesiline ayri bir sempatim var ama bu kadro size buyük degil mi ? ( sele-gidon duruşundan dolayi )

@Fahrrad Yedigöller'in son 30 kilometresi taş topraktı. Zemin çıkarken de inerken de zorladı ama tabi ki kuş sesleri arasında yolculuk yapmak çok keyif verdi. Fuji'yi sevdim, şu an için sıkıntı yok. Heybeleri tamamlayacağım önümüzdeki günlerde.

@Asusmune
Gidon boğazı ters çevrilse duruş düzelecek sanki..

• Beğen
@ilker Biraz alıştıktan sonra boğazı ters çevirirseniz bence daha estetik duruş saglar.tekrar hayırlı olsun.güzel bisiklet.

Bende caad12 105 setli kirmizi yada sari renkli bulursam alacagim istahim kabardi bu makineye yoksa caad10 :(

• Beğen
@ilker en yakin zamanda heybelerine kavusursun insallah.
@Asusmune aynen dediginiz gibi biraz alistikdan sonra bogaz normal haline gelecek.Ben kendim istedim 6'derecelik aciyi kaldirmayi senelerdir sehir ve tur bisikleti kullandigimdan tuhaf geliyor ilk zaman.Su an benim icin kullanmasi cok rahat.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah nazardan saklasın.

Az sonra dile gelecek gibi duruyor Maaşallah.

• Beğen
Geri