@Fahrrad bisikletiniz hayirli olsun renk harika.. bir hafta içinde bende caad10 yada caad12 alacagim sari renkte olan kadrosu caad12 disc de var şuan.. fakat sizin aldiginiz renk yada yesilini deltanin sitesinde göremedim.
@ilker tesekkür ederim benimki biraz kacirilmayacak firsat seklinde oldu,Türkiyeye geldigimde görüsme firsatimiz olursa anlatirim.Bu arada stravada gördüm Fuji ile yedi göller yapmissin nasil memnunmusun Fujiden.
@Fahrrad öncelikle hayirli olsun, keyifle pedallamanız dileklerimle.Bu markaya ve özellikle fıstik yesiline ayri bir sempatim var ama bu kadro size buyük degil mi ? ( sele-gidon duruşundan dolayi )
@Fahrrad Yedigöller'in son 30 kilometresi taş topraktı. Zemin çıkarken de inerken de zorladı ama tabi ki kuş sesleri arasında yolculuk yapmak çok keyif verdi. Fuji'yi sevdim, şu an için sıkıntı yok. Heybeleri tamamlayacağım önümüzdeki günlerde.
@Asusmune
Gidon boğazı ters çevrilse duruş düzelecek sanki..
@ilker en yakin zamanda heybelerine kavusursun insallah. @Asusmune aynen dediginiz gibi biraz alistikdan sonra bogaz normal haline gelecek.Ben kendim istedim 6'derecelik aciyi kaldirmayi senelerdir sehir ve tur bisikleti kullandigimdan tuhaf geliyor ilk zaman.Su an benim icin kullanmasi cok rahat.