Scudo Sports

Yeni ! Bisikletim Bitti.. :)

Scudo
Kusura bakmayın sele kelepcesi olmadıgı icin selemi takamadım..

güzel olmuş. aslında diğer parçalar da gidon gibi siyah olsa çok daha şık olurdu.Can bir de birşey dikkatimi çekti öndeki turuncu-kırmızı şeritler nedir ??

kac kg can? birde hayrılı olsun...:D takılırzx bı ara

can hiç bişi yapıştırma bide gyro tak temizden 350 Euro veririm :) ama eğer satmassan :) dediklerimi yap bide jantları siyah mat fırın boya ile boyat tamamdır..Kevin Robinson ve Dave Mirranın eski bisikletini aldım dersin :)

Sagolun. Erkin olabilir valla msnde konusuruz senle.

hayırlısı olsun,artık beyaz rüzgar gibi esersin buralarda.:) güle güle kullan

can hayırlı olsun kardesım en dogru kadro secımını yapmışsın kadro agırlıgı 3,5 kg olması lagzım hem flad hem stret yaparsın artık yaparken de benı hatırlarsın ben artık bın mıyorum meslegımı kutsalıga verdım uretıyorum artık daha zevklı neyse birgun hasretle bır bmx seyreden cocuk gorursen onu dıslama tamamı can ver bırkez kulan sın bısıkletını artık buyumek lagzım bmx demek sınırları gecmekk demek tır

Arkadasim Gercekten Cok Hos Bisi Olcak Simdiden Hayirli Olsun GÜle GÜle Bİn:)

ne güzel böyle kefine vara vara bisikletiniz toplamışsınız harika .
güle güle kullanın .
kazasız belesız ve kasklı ve aklınızdan geçen her hareketi yapabilmeniz dileğiyle bol pedallamalar dilerim

Her ne kadar yorum yaparken düşüncemizi özgürce ifade edebiliyor olsakta, forum ortamında düşüncelerimizi direk beynimizin(!) ürettiği şekilde yansıtmamalıyız...Nezaketen hoş değil...

Ayrıca herhangi bir hareket bisikletine(DJ olsun, BMX olsun) çok yakışıyor "bence"...

İyi günler...

• Beğen
Tepkiler: OzgurIskin
dehşet olmuş adamım .. ama en son halini görmek isterdim,,Benimde elimde böyle bisiklet var .. potalsiyel var ama dış görünüm berbat vides sistemi süper biraz toparlayıp boyayıp modifiyeli bir şekilde foruma sunacağım ilk ve son halini :D :D

Geri