Scudo Sports

Yeni bisikletim: Bianchi Touring 827

@Ferhat Karaca Merhaba tekrar, evet sürme fırsatı buldum, yaklasık 60km kadar toplam sürüş oldu. Bisiklet yolda akıyor bence.. Oldukca memnunum, selesi rahatsızdı ama sanırım boyuma uygun ayarlı değildi, kask almaya gittiğim yerde biraz yükselttirince o rahatsızlık da son buldu. Şimdi daha rahat hissediyorum. Ama yine de sele yetersiz, daha iyisini almak gerekir ama uzun tur yapmadığım için şuan ihtiyac duymuyorum. Şehir içinde yetiyor.
Bisikletin vites geçişleri hoşuma gitti zaten altusmuş ben pek anlamam ama altus iyiymiş galiba en azından bir önceki bisikletimdeki tourney e göre..

Bu arada şöyle söyleyim, eski bisikletimle efor ile ulaştığım 25-30km hıza bu bisiklette cok cok daha az efor ile ulaşıyorum.

@metalikfb geçmiş olsun, tabi sizin için de sürerim :)

Scudo
Hayırlı olsun bisikletiniz güle güle kullanın :) ben de cr 224 ile bu bisiklet arasında kaldım :) amortisör olmaması rahatsız ediyor mu acaba? Teşekkürler @yigit ozmen

@yigit ozmen Merhaba bidikletinizi hala kullanıyor musunuz? Aldıgınız günden bu zamana kadar bisikletiniz sorun çıkardımı?
Bisikletiniz memnun musunuz?

@kuşlar gibi özgür @Alihan merhaba, geç cevap için kusura bakmayın. Bir süredir siteye girmiyordum işler nedeniyle unutmuşum. Anca cevap veriyorum. Bisikletten memnunum hiç problem yaşamadım şimdiye kadar, sadece bisikletin oturma süresinde bir kere arka vites ayarı bozuldu, sadece o da 2 hafta önce kadar, kendi kednine vites değiştiriyordu aynı gün gidip aldığım yere gösterdim, herhangi bir sorun yok denildi vidasını sıktılar o ayar yerinden şimdi hiç bir sıknıtı yaşamıyorum. zaten sıkıntı da sayılmazdı. 30 40km yi tek seferde rahatça sürüyorum

@kuşlar gibi özgür
amortisorsuz olması beni rahatsız etmiyor, aksine daha rahatım, gücü emmiyor. ben izmirde sasalı bisiklet yolunda sürüyorum pek amortisor ihtiyacı duymuyorum

@yigit ozmen
Sedona 410 :) gerçi keske kilitli maşa alsaydım diyorum ama olsun akıyor bisiklet :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende bu ay bir bisiklet alicam inşallah carraro sportive 224 ile touring 827 arasında kaldım

• Beğen
arkadaslar malesef omzumu kırdım..uzun sure kullanamayacagım için satıyorum. ilgilenenler ulaşabilir

• Beğen
@yigit ozmen geçmiş olsun. bisiklette bianchinin orijinal o turkuaz rengini kullanması güzel olmuş. sattınız mı bisikleti?

Geçmiş olsun

Geri