Scudo Sports

Yeni bisiklet

kerem ucar

Üye
Tepki
2
merhaba ben aranıza yeni katıldım 14 yaşındayım :) yeni bisiklet almak istiyorum bütçem enn fazla 550-600 tl dir salcano ng650 md 26'' almayı düşünüyorum (fiyatı 515 tl ) sizce nasıl ? uygunmudur ? yorumlarınızı bekliyorum ayrıca bu fiyatlara başka bir bisiklet öneriniz varsa lütfen söyleyin :) şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
Scudo
kron ,sedoa markalarına da bir bak derim.sadece salcano ile yetinme :) şimdiden hayırlı olsun kardeşim.aramıza hoşgeldin

salcanonun fiyatları gayet hoş ama mekanik frenlerden uzak durun derim ya v fren kullanın ya da hidrolik frenleri, ng650 bütçenize göre gayet iyi ikinci bir seçenek olarakda kron xc 250 sizin bütçe aralığına uygun. (link)
her iki firmada benm şahsi fikrim olarak gayet başarılı.
Ayrıca whistle carrao gibi markalarada bakabilirsiniz onlarında giriş modelleri 550-600 civarı geçen yılki modelleri ucuza bulabilirsiniz.

kardeşim kesinlikle kron xc250 öncelıklı tercihın olsun...ikıncı seçenek ng650...
ng650 md kullanmış biri olarak söylüyorum frenler başını çok ağrıtır...alacaksan v fren al...

@Batuhan Keleş

peki normaldede bu linkte verdiğiniz fiyatta bulabilirmiyim ? internetten alışveriş yapmıyorumda.

şu sıralar piyasayı bilmiyorum ama yerel satıcılarda indirimler oluyordur, dükkanlara sormanızda fayda var.

ayrıca izmirde bisiklet alabileceğim iyi yerler olarak parkur bisiklet ve sundu bisiklet var fakat ikiside kron satmıyor o yüzden internetten almam gerekiyor fakat öyle bi şansımda yok bu yüzden ng650 daha mantıklı geliyor hemde bulmam daha kolay ayrıca forumda yaptığım araştırmaya göre mekanik disk pek önerilmiyor fakat ng650 v nin tasarımı hoşuma gitmedi zaten ayrıca ben bi süre kullandıktan sonra bisikleti geliştiricem ve mekanik diskleride geliştirebilirim diye düşünüyorum :)

izmir konusunu bilmiyorum ama içinize sinen bisikleti alın önemli olan zevk almanız ;) parçalar gelip geçici zaten :D

aklıma yatan ng650 vallaha :D yardımlarınız için teşekkürler ama yinede biraz daha düşünebilirim ..

Bende düşünüyorum bütçem hemen hemen aynı.Eğer kron satan yer bulabilirsem kron alıcam.Bulamazsam ng650 muhtemelen.

Kron alın mutlaka.O kadar paraya ng 650 almayın bence. Ama güzel bisiklet. Ben de kullanıyorum.

@Ahmet Vehbi Aslantürk

bencede kron fakat internetten alışveriş şansım yok. izmirdede kron satan yer yok :)

Arkadaşlar tüm yardımlarınız için teşekkürler sanırım ng650 almaya karar verdim hayırlısı olsun bakalım :)

Şu an NG650 kullanıyorum. Disk fren sistemi var. Arka rotor aldıktan 1 ay sonra herhangi bir darbe olmamasına rağmen eğrildi ve sadece rotor değişmiyormuş komple arka göbekle birlikte değişiyormuş. O yüzden v fren almanı tavsiye ediyorum. Onun dışında şu ana kadar sorun yaşamadım.

@kerem ucar

İzmirde Doruk Bisiklette Kron var. Bende geçen hafta aldım bisikletimi, araştırma yaparken görmüştüm, Kronun tüm modelleri vardı..

Geri