Merhabalar, 2003 - 2004'den beri bisiklet dünyasından uzağım en son kullandığım bisiklet Bianchi Aspid xc'di sanırım uzun zaman oldu unuttum şimdi o zamanlar kaliteydi bianchi şimdi biraz araştırdım da pek tavsiye edilmez hala gelmiş. Her neyse şimdi yeni bisiklet almayı düşünüyorum aklıma bir kaç tane yazdım size sunayım ben bunları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. İyi mi, kötümü artıları eksiler yada bunların dışında model önerisi olanları. Bisikleti spor için kullanacağım benim dışımda kullananda olacak. Yollar şehir yolu da var patika yollarda var her türlü yolda kullanacağız.
Kafamdaki bisikletler.
(link)
(link)
(link)
(link) Bu hoşuma gitti ama her an bisiklet kullanabilecek bir pozisyonda olmadığım için o kadar para verip vermemekte kararsızım.
Birde Bianchi TDL 1200'ü burada bir mağazada buldum 750'ye bırakırım dedi netten baktım ama TDL 1200'ün tek rengi çıkıyor bu mağazada ki beyaz sarı yeşil karışıktı o kafamı karıştırdı.
1, 2 tane daha vardı ama şuan bulamadım onları hangisiydi unuttum. Bunların içinden tercih etmem gereken size göre hangisidir. Yada sizin başka tavsiyeniz var mı ?
Birde benim bisiklet zevkimi söyleyeyim genelde kalın gövde ve lastikli bisikletleri seviyorum belki görüntüsü göze hoş geliyor ondandır.
Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese.
Kafamdaki bisikletler.
(link)
(link)
(link)
(link) Bu hoşuma gitti ama her an bisiklet kullanabilecek bir pozisyonda olmadığım için o kadar para verip vermemekte kararsızım.
Birde Bianchi TDL 1200'ü burada bir mağazada buldum 750'ye bırakırım dedi netten baktım ama TDL 1200'ün tek rengi çıkıyor bu mağazada ki beyaz sarı yeşil karışıktı o kafamı karıştırdı.
1, 2 tane daha vardı ama şuan bulamadım onları hangisiydi unuttum. Bunların içinden tercih etmem gereken size göre hangisidir. Yada sizin başka tavsiyeniz var mı ?
Birde benim bisiklet zevkimi söyleyeyim genelde kalın gövde ve lastikli bisikletleri seviyorum belki görüntüsü göze hoş geliyor ondandır.
Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese.