Scudo Sports

yeni bisiklet.. önerileriniz..

aykutozalan

Aktif Üye
Tepki
57
arkadaşlar malesef talihsz bir kaza sonucu bisikletim kullanılmaz hale geldi.yeni bir bisiklet alıcam ama peşin para imkanım yok yani taksitle olablir..bizm burdada bıanchı SLR yol bisikletini uygun taksitle veriyolar sizce ne yapıyım alıyımmı yoksa paramı biriktip peşin olarak bşka bişimi alsam ( bu arada yol bisikletlerine hayranlığım var nedense mtb istemiyorum)şimdiden teşk.

Scudo
Yol bisikletlerin pek anlamıyorum,yanılmıyayım sizi fakat slr200 ün fiyatı 800 ytl civarı diye biliyorum.Ve 11 kg civarı.Sedona 411 ise 1000ytlnin biraz üzerinde fakat 9 kg diye biliyorum(yine emin değilim rakamlardan)Yani geçmiş olsun öncelikle paranız varsa 411i öneririm.Başka bildiğim yol bisikleti yok çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: aykutozalan
önclkle teşk. dedğim gibi peşin olarak ödeyemem yani burda ben sordum soruşturdum bana uygun taksitle veriolar..öğrenci olduğumdan malum imkanlar kısıtlı:D

@princeinwhite

Hocam ben önerdim kaptınız sizde evulationu,fakat burada arkadaş,yol bisikleti arıyor,dağ bisikleti değil;)

@MTB-BiKE

hahha hahaha evet kardes de sen deyince bisikletciye indim bi bakayım diye müthiş bişey bu makine o yüzden yani

Hayırlı olsun, bende de slr200 var, harika bir bisiklettir.

:) Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.İyi sürüşler

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.

Geri