Niyazi C.
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Salcano
Selamun aleykum forumun saygıdeger uyeleri . Elimde alüminyum kadrolu shımano baslangıc sevıye seti bulunan agırlıgı yaklasık 13 14 kg olan bır dag bısıkleti var . Bisikletimden memnunum , yol tutuşu olsun ivmelenmesi vs herseyı iyi . fakat bisikletimde degısımler yapmak ıstıyorum . En başta jant setini daha sonra lastikleri , maşayı felan . Sadece bu üç kısımın bana malıyetı yaklasık 400 lıra gibi bir fiyat tutar . maşa düz maşa , tekerler slim 1.75 , jant setıde 200 lıraya bir set 2. el veya sıfır bırsey dusunuyorum . Gelelim soruma : Sizce bu bısıkletımi satıp yenı bır bısıklet mi alayım yoksa bu dedıgım degısımlerı mı yapayım ? bisikletımın 2. el degerı suan 400 lira civarı alıcısını kolay bulurum . bısıkletı satıp 400+400 yani 800 liraya hadi taş çatlasın bin liraya alacagım bir bisiklet daha mı iyi olur ? o aralıkta hangi model var ?
ve bısıkletten bekledıgım en onemlı ozellık jant setının iyi olması akord ayarı zırt pırt bozulan jant ıstemıyorum . 2. özelligide yol tutuşu ve rahatlıgı iyi olmalı .
şuanki bisikletımın yol tutusu ve rahatlıgı mukemmel otesı ama akord ayarı yuzunden jant seti ve onun yanında düz maşa slim teker alsam bısıkletım istedigim gibi olur . ama belkı 1000 lıra cıvarı daha saglam bır mtb bısıklet alabıleceksem oyle bır model varsa tavsıyelerınızı soyleyın lutfen .
Şöyle birşey daha var , yeni bisiklette v fren istiyorum cunku yasadıgım yerde pek bısıklet tamırcısı yok . hidrolık fren felan benı aşar arkadaslar . bakımı kolay bırsey lazım . yorum yapacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum . İyi gunler.
ve bısıkletten bekledıgım en onemlı ozellık jant setının iyi olması akord ayarı zırt pırt bozulan jant ıstemıyorum . 2. özelligide yol tutuşu ve rahatlıgı iyi olmalı .
şuanki bisikletımın yol tutusu ve rahatlıgı mukemmel otesı ama akord ayarı yuzunden jant seti ve onun yanında düz maşa slim teker alsam bısıkletım istedigim gibi olur . ama belkı 1000 lıra cıvarı daha saglam bır mtb bısıklet alabıleceksem oyle bır model varsa tavsıyelerınızı soyleyın lutfen .
Şöyle birşey daha var , yeni bisiklette v fren istiyorum cunku yasadıgım yerde pek bısıklet tamırcısı yok . hidrolık fren felan benı aşar arkadaslar . bakımı kolay bırsey lazım . yorum yapacak arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum . İyi gunler.