Scudo Sports

yeni bisiklet kurulum hk.

@doğuş aktaş üç kere netten bisiklet alıp kendim monte ettim.. şimdiye kadar öyle bi sorunla karşılaşmadım.. sadece kutu açılışında parçaları kontrol edin... eksik yada kırık bi şey varsa dokunmadan aldığınız yerle konuşun...

Scudo
@baykuş97 hocam içinde tek garanti belgesi çıkmamış sorun yaratırmı garanti belgesi 1 hafta içinden satın aldıgım siteden gelicekmiş

@ElcaSeJawS
Bak arkadasim, burada neye göre garanti disi kalir diyorlar bilmiyorum ama Cubede kesin garanti disi degil. Benim Bisikletlerim hep cube olmustur ve hicbirzaman kurulu bir bisiklet almamisimdir. Herzaman garantisi olan kadro alarak parcalarini ayri ayri alarak toplamisimdir ve o durumda bile kadronun garantisi silinmemistir ve silinmiyorda. Yeni aldigim parcalarinda garantileri herzaman gecerli olmustur.

Sen gönlünü ferah tut kardesim, kendin kurdun diye garanti disi falan kalmiyor bisikletiniz, en azindan cubede böyle. Eger size herhangi bir bayi bu bisiklet garanti disidir derse kanmayin inanmayin. O bayi ile de hic tartismaya girmeyin, direk cubenin kendine bayinin nasil size davrandigini ve sizinle ilgilenmedegini yazin. Bunu ingilizce olarak degilde almanca olarak ve onlarin anlayacagi cümleler kurarak yazin.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@Murat Cömez
Benim kafa rahat ya ben arkadas icin dedim sacma bir uygulama :-D biz aldik evde kurduk garanti disimi ama salcano bu hersey beklenir

ilk defa yol bisikleti almıştım çok heyecanlıydım servise gittim kuruluma benim de seleyi ters takmışlardı uzun süre öyle kullanmıştım

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@yunusemreyuksel ya nasıl servis bu insanlar nasıl becerirler ters takabilmeyi anlayamıyorum.

Hangi markaydı ?

@Kubilay Koparan

@Anonim

sele arkaya dönük değil tabi :D okuyunca öyle gibi olmuş sele borusu kadroya takılan yerden arkaya bakıyo üstüne sele öne bakıyor ama ağırlık merkezini taşıyamıyordu.

salcano 2 sene önce afyondaki bayisinde

@doğuş aktaş

garanti belgesinin içindeki kitapçıkta ücretsiz kurulum kuponu ve ücretsiz ilk bakım kuponu oluyor.

şu durumda sende bu kuponlar da yoktur? şuan gidip kurulum yapmaya kalksan para alırlar senden.
çok yaş bi iş olmuş

Benimde aklıma hoca nasrettin geldi :)

http://www.nurnet.org/wp-content/uploads/2014/06/nasrettin-hocanin-esek-ters-binmis.jpg

@yunusemreyuksel
:) Bir an kafamda canlandırdım... ilginç olmuş bu vaka

• Beğen
Tepkiler: yeyu
Dün kargodan bisikletim geldi. Çalıştığım için işten izin alarak gidip yetkili servise kurdurmam zor. Cumartesi günü için de bisikletçiler kurmak istemiyorlar (muhtemelen aynı sürede gelecek olan başka müşterilerden daha fazla para kazanacakları için). Evde kendim kursam garanti dışı kalır mı?

@OnurYollarda

Bisikleti almış olduğunuz markanın bayisi kurmak zorunda cumartesi veya h.içi diye bir kısıtlama olmasa gerekir. En kötü merkez şubeyi arayıp öğrenmelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Eliniz yatkınsa kendiniz kurabilirsiniz ancak kurmadan önce yetkili bayiye gidip bakın böyle bir durum var ben kendim kuracağım ancak kurduktan sonra size getirip bir kontrol yaptıktan sonra kaşenizi basarmısınız diye sorarsanız sıkıntı olmayacaktır. Kendiniz kurduğunuz taktirde garanti dışı kalabilir.

@OnurYollarda

Eger garanti kagidina kaşe vurulmazsa, serviste kursa, tamircide kursa, sizde kursanız garanti dışı kalır. Kaşe işini çozdurebilirseniz kimin kurdugu onemli degil.
Zaten genel olarak hemen her problemde ''kullanıcı hatası, garantiye girmez bu'' klişe cevabini alacak sonrasında mucadele ederek uretim hatasi olduguna ikna edebilirseniz, garanti kagidiniz kaşeli imzalı olarak elinizdeyse, garanti suresi icerisinde kılavuzunda yazan periyodik bakımları yine servise yaptirdiginizi ispatlarsanız isinize yarayacak.
Gerisi size kalmış :)

Geri