Scudo Sports

Yeni bisiklet almak

Tepki
2
Arkadaslar ben 8.sinifa gidiyorum ve kasimin sonu gibi bir bisiklet alicam boyum 1.83 ve boyuma uygun birsey ariyorum butcem en son 600-700 lira sizce ne almaliyim?

Scudo
benim de boyum 1.83 ve bacaklarım boyuma göre biraz daha uzun sanırım. tavsiyem hangi bisikleti alırsan al en az kadrosu 19 inç olsun. zaten yaşın boyunun uzamasına müsait daha uzayacağın için 20 inçlik bir kadro uygun olurum olur sanırım.

Merhaba arkadaşlar,
Forma yeni üyeyim ve yardımınıza ihtiyacım var, herkes gibi benimde çocukluğum bisiklet üzerinde geçti, 4 - 5 ay gibi bir süre önce tekrar bisiklet almaya karar verdim fakat fazla araştırma fırsatım olmadı, 2 gün önce formu keşfettim ve incelemeye başladım ve gördüm ki herkes olumlu olumsuz görüşlerini ve bilgilerini paylaşıyor, düşündüm de bana da yardımcı olursunuz,
Yol yarış bisikleti tavsiyelerinize ihtiyacım var, 800 - 1000 TL bütçem var önerebileceğiniz modeller ve tavsiyelerinizi öğrenmek isterim, ortalama haftanın 3 - 4 günü işe gelip giderken sürmeyi planlıyorum ortalama mesafem 20 km civarı gidiş 20 km dönüş,
önerilerinizi beklemekteyim şimdiden teşekkürler.

kron,carraro,bianchi,ghost,scott,trek,whistle,salcano,merida

milyon marka var, say say bitmez en bilinenleri yazilmis yukarida

merhaba arkadaşlar salcano ng 750 bisikletini almak istiyorum bu bisiklet nasıldır veya 500 tllik bisiklet önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar kardeşime( yaş 13 boyu 1.60 kilo 44 ) bisiklet almayı düşünüyorum bütçem 550 TL yardımcı olursanız mutlu olurum

Herkese Merhaba,

Uzun arastirmalar sonucunda gectigimiz hafta F/P & Tasarim/Servis ve Shimano Sora set sebeplerinden dolayi Triban 5 almaya karar verdim. 18 Nisan Cuma gunu internet sitesinde stoga girdi ama aninda tukendi. Bende ertesi gun Turkiye'deki tum Decathlon magazalarini aradim. Samsun magazasinda Turkiye'de kalan son 1 tane 54 kadroluk Triban 5'i buldum. Once direkt oradan alacaktim ama calisan isterseniz Istanbul magaza ile konusun oraya gonderebiliriz belki, kargo parasi odemezsiniz dedi ve oylede yaptik. 2 gun once Merter magazisa bisikletim geldi ve aldim. Ilk izlenimlerim oldukca guzel. Vites gecisleri cok rahat ve seri. Simdilik hersey yolunda. Eger tekrar stoga girerse, almak isteyenlere tavsiye ederim. Ilk turuma 4 Mayis'taki Avrasya Bisiklet turu ile katilacagim. Forumdaki turlara katilmayi da cok istiyorum. Strava profilimden eklemek isteyenlere linkte paylasiyorum.

Strava: (link)
Twitter: (link)

Herkese iyi pedallamalar.

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1781301_656681291045821_3003263863981659737_o.jpg

Hoş geldiniz bisikletiniz hayırlı olsun çok şık.

Hayırlı olsun, şık bir bisiklet almışsınız.Güle güle kullanın...

hoşgeldiniz. hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallamalar :)

Güzel bisiklet iyi günlerde kullanın. Kaskınızı da takmayı unutmayın.

Hayırlı uğurlu olsun.
Tebrik ederim uzun uğraşlar sonucu sonunda isteğinize kavuşmuşsunuz. :)

İstanbul hangi semttesiniz gruplaşmayı düşünüyoruz +10 kişi mevcut. Ayrıca bu pazar günü de etkinliğimiz var grup konusunu da görüşeceğiz. İmzamda ki en son konudan ulaşabilirsiniz...

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın.

Sanirim Btwin 2014'te bu seriye Triban 500 ismini verdi. Hatta ayni kadroya Microshift vites sistemi koyduklari bir Triban 500 S modeli de var. Gercekten cok güzel bir bisiklet. Arabalarla ayni yolda bisiklet sürmeyi hic sevmesem de arada niyeti bozup alsam mi diye düsünüyorum. Iyi günlerde kullanin.

Geri