Scudo Sports

Yeni bisiklet alacağım tavsiye lazım

Bütçe meselesi tabiki herşeyde olduğu gibi bisiklet konusuda.Ama o fiyatlara alacağınız bisikletin herşeyini yükseltmeniz gerekir ki birşeye benzesin.Benim tavsiyem ortalama birşey almayacaksanız hiç almayın.Zamanında 50 liraya aldığım bisiklet benim işimi görüyordu misal.Para biriktirirsiniz daha iyisini alırsınız.Ya da beğendiğiniz güzel bir kadro alıp diğer parçalarını düşük kalitede seçebilirsiniz.Daha sonra kadroyu sabit tutup yavaş yavaş yükseltirsiniz.

Scudo
@Migel Onlar için zaman var daha. İlk Aşama olarak bakalım olaya. Ng 650 350 TL'YE uygun mu sizce ?

@M'Bilgin benim ve @Migel in anlatmak istedigimiz, gec olsun guc olmasin, ben 1 bucuk sene bekledim bisiklet almak icin. sonunda 1.800 tl ye sedona 840 aldim. simdilik beni idare etsin sonra yukseltirim diye dusunmeyin, aldimmi iyisini alin yoksa ng 650 falan elinizde patlar zor satarsiniz. arkadasimda o bisikletten var afedersin bisiklete soverek biniyo. :)

@Ensar.. Çok Çok iyi birsey aramiyorum dediğim gibi. Şehir içinde beni idare etmez mi ?

Ben şimdilik bi bisiklete 2.000 lira veremem. Durum musait değil. Spor amaçlı bi Salcano Ng 650 kötü olmasa gerek.

@M'Bilgin bu da bir alternatif olabilir sizin icin butcenin biraz ustunde galiaba ama sehir icinde kullanicaksaniz her turlu idare eder diye dusunuyorum.
2011 yilindan beri sorunsuzca kullandigim bisiklettir kendisi
(link)

@M'Bilgin Alın efendim alın. Hoşunuza gittiyse alın. Birilerine kulak asmak için 1500TL civarındaki bisikletleri alırken değerlendirme yapın. Sakın yanlış anlamayın, küçümsemek adına böyle söylemiyorum. Alacağınız bisiklet sizi her türlü tatmin edecektir. Fiyatına göre değerlendirilmesi gereken bisikletler 1500-2000TL bandından başlayanlardır. Salcano NG650 dağ serisi olarak üretiliyor fakat dağda kullanım da pek zorlamaya gelmez. Fiyatıda 350 uygun görünüyor. Sizinde bütçenize uygunsa alın ve kazasız belasız kullanın. Hem çok para vermediğinizden bisikletin tamirinide öğrenme fırsatınız olur. Bisikletsiz geçen her gün kayıptır. 1 sene bisiklet için bekleyeceğime 100-200 TL ye bisiklet alır onu sürerim, 2 ay daha fazla beklerim sonunda daha iyisini alırım. Bisikletsiz gün geçmez...

Merhaba...bisiklet alacağım bitane bianchi speed 4000 buldum 400 lira sizce bisiklet nasıl fiyatı da uygun mu?

@horozzz
2. el mi sifir mi?
Sonucta piyasadan cekilmis bir urun ve sıfırı 600 civari satiliyordu. Yeniyse veya gayet iyi durumdaysa dusunulebilir. Ancak 2. el aliyorsaniz o fiyata daha iyi seyler bulma ihtimaliniz yuksek olmali Eskisehirde. Sonucta oldukca buyuk bir bisiklet hacmi var diye biliyorum orada...

@suat akman adam faturalı tertemiz hiç binelmedi diyor... peki eskişehirde tanıdığınız ya da yardımcı olabiliceğiniz önerebileceğiniz bisiklet var mı?

@M'Bigin Bianchi nin Touring serisine bakabilirsin şehirde kullanıcaksan. (o fiyata)

bence cros yada şehir tarzı bisiklet bakın ikisinin ortası belli süre sonra dağ bisikletinden sıkılıyosunuz önü omortisörlü biraz daha ince tekerli çok güzel bisikletler var

Geri