Scudo Sports

Yeni bisiklet alacağım tavsiye lazım

AliMurat

Daimi Üye
Tepki
160
İsim
AliMurat
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar . Başlıktada yazdığım gibi yeni bir bisiklet alıcam . Bisikleti yazın alıcam yaza kadar 1200tl para biriktirebilirim en fazla olucsk olsn bu miktar. B'Twin Rockrider 500 , Sedona 710 , Kron xc399 gibi modellere baktım ama karar veremedim sizcr napmalıyım bunlardan birini almalımıyım yoksa başka bişey önerirmisiniz. Şimdiden teşekkürler (bütce değişmez öğrenciyim)

Scudo
Yukarı yazmayı unutmuşum başlangıç bisikletim var su an kullandığım bianchi speed 3000 profesyonel ya da yarı profesyonel bisiklet alıcam

Sakin MTB alma, bence alacaksan ya sehir yada yol bisikleti al.:koptum::koptum::koptum:

@AliMurat
Ben sana saka yapmistim.:D

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Salcano Ng350 27,5 HD var. 30 km yol yaptım. Kadro boyu büyük geldi ve satıcıyla bazı sıkıntılarımız oldu değiştiremedim. Düşünürseniz görüşebiliriz.

Evet beyler dağ bisikleti ariyorum fiyat 600 1000 tl arasi olsun hemen onerirseniz sevinirim

Bende arıyorum 350 tlye 400 tlye kadar.

@Halilibrahim Birde bir şey danışmak istiyorum. 350 TL'ye Salcano Ng 650 denk geldi bugün. Fiyat uygun mu alınır mı ?

@M'Bilgin @M'Bilgin yanlis anlamayin ama bmw yerine sahin/dogan almak gibi olur. tabi butce yoksa alin o fiyata normal ama biraz daha arttirabilirseniz butceyi cok guzel bisikletler var ikinci el olarak. :)

@Ensar.. Ne var mesela ? 100 lira daha koydum diyelim ne alabilirim ?

@Migel çok yeniyim anlamıyorum :) Amacım , sadece şehir içinde binmek. Spor amaçlı.

@M'Bilgin mtb almayin o zaman, ben de mtb aldim ama ben yazin kampa falan gitmeyi dusunuyorum sehir ici binmiyorum pek fazla. sehir bisikleti alin ccarraro sportive serisi tarzinda.ama guzel bi bisiklete sahib olmak isterseniz birazcik daha butceyi artirin, fiyatlar uçuk:):D

@Ensar.. Carraro Turner 417 vardı. Sattım. Salcano Ng 650 işimi görmez mi ? DAHA sonra yükseltmeyi düşünüyorum. Şimdi biraz erken sanırım.

Geri