extremunction
Daimi Üye
- Tepki
- 188
merhabalar, siteye yeni üye oldum. bisiklet ve bisikletçilik hakkında bilgili birçok kişinin burda olduğunu görünce bugüne kadar olan bisiklet binme tutkum gerçekten daha çok arttı. veee eskiden kırdığım bmx'imden sonra yeni bir bisiklet almaya karar verdim.
lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum. forumdan ve ilgili sitelerden yaptığım araştırmalarla kafamda bir kaç model oturdu diyebilirim. kullanım amacım günlük olucak fakat arzide veya şehirde hoplaya zıplaya kullanmayı da seviyorum.
kron xc2000/4000 ki 4000 lx olması çok hoşuma gitti, bugün deneme fırsatım oldu. diğer seçenek ise corratec x-vert motion/expert modelleri... peşin 600-700ytl verebilirim ama 2. el olur sanırım bu fiyata taksitle 1200ytl gibi fiyatlara çıkıyor bu modeller.
bu arada boyum 186cm ve kilom da 82kg. kadro için tahminim 19" uygun olucak.
benim sorum fiyat kalite kıyaslamasında önerileriniz nedir?
lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum. forumdan ve ilgili sitelerden yaptığım araştırmalarla kafamda bir kaç model oturdu diyebilirim. kullanım amacım günlük olucak fakat arzide veya şehirde hoplaya zıplaya kullanmayı da seviyorum.
kron xc2000/4000 ki 4000 lx olması çok hoşuma gitti, bugün deneme fırsatım oldu. diğer seçenek ise corratec x-vert motion/expert modelleri... peşin 600-700ytl verebilirim ama 2. el olur sanırım bu fiyata taksitle 1200ytl gibi fiyatlara çıkıyor bu modeller.
bu arada boyum 186cm ve kilom da 82kg. kadro için tahminim 19" uygun olucak.
benim sorum fiyat kalite kıyaslamasında önerileriniz nedir?