Ölçüler için teşekkürler Serdar Bey. Kumaş önemli, kendinyap sitesinden biriyle irtibata geçmiştim. Eski şemsiye kumaşları kullanılabilir dedi, hem hafif hemde dayanıklı olması açısından. Sele altı çantaya istenildiği gibi konulabilir. Çanta gerçekten şart bence.
Dikkat çekiciliği konusunda hemfikirim. Yolda dönüpte 2. kez bakmayan kişi yok denecek kadar az. Beğenenlerde çok fazla, gülenlerde Şuan için çok beğenmiyorum açıkçası bisikleti, 20-30 günde bir ayarları otursun ondan sonra tam yorumumu yapabilicem
Diğer bisiklet kadar atik değil rampada da diğerine göre daha fazla zorladı tabi ki. Ama yine de rampa performansı ve hızı tatmin edici. Ayrıca oturuş pozisyonundan kaynaklı olarak kullanımı da çok rahat. Ayrıca çok zevkli bir kullanışı var.
Alet gerçekten güzel şehir içi kullanım için iyi üstelik markete gireceğinde katla gir ama gel gelelim sokakta tacizden yolumu bulamam Konya'da sürsem.Kaska bile garip bakan millet bu bisiklete ne der acabaHayırlı olsun bisikletin
Rıdvan sağolasın, dediğin gibi markete falan girerken harika, o yüzden kilit bile takmadım zaten bisiklete Aynen burda da garip bakışlar oluyor ama olumsuz tepkilerle karşılaşmadım banka kuyruğunda biri çok beğendi fiyatını falan sordu hatta Fakat genelde çocuk bisikleti olarak algılayanlar çıkıyor, o kadar bakış olunca + çocuk bisikletiymiş gibi algılanınca benimde kask takasım gelmiyor açıkçası
Evet o bisiklet+bir de kask takarsan biraz komik kaçabilir ama önemli olan komik olması değil sağlığımız biraz önce DH'de bir arkadaşın paylaştığı linki vereyim siz anlayın
(link)
Oncelikle kaliteli bi kumasa ve guzel bi iscilige sahip dogrusunu soylemek gerekirse tabi biraz zaman almiyor degil katlamasi ama bisiklete cadir gibi giydirdikten sonra altinda sikma ipi var ve bisiklet o zaman gercek boyutlarinda oluyor ve tasimasi gercekten rahat oluyor.ben normal valiz tipi bi cantada denedim fakat o zaman inanilmaz buyuk duruyor ve tasimasi gercekten zor oluyor ama bu carry on bag gercekten ise yarar birsey biraz pahali ama deger diyorum ben sele alti cantasi biraz uzun geldi bnm foldaya fakat one takinca fena durmuyor kisacasi tavsiye ederim.
Valla Sercan Bey istemiyor değilim ama şuan bütçemi çok aşıyor hem yeni bir bisiklet aldım borca girdim hemde yaklaşık 20-25 gün sonra büyük bir Karadeniz turuna çıkıyoruz Memlekete döndüğümde çantayı düşünücem ama, en kötü ihtimalle dediğim gibi terziye yaptırıcam. Çantanın detaylı fotoğraflarını gönderme şansınız var mıdır acaba? Kumaş olarak nasıl birşey kullanmışlar vs bu konuları merak ediyoru.
Kusura bakmayin Tamer bey bi sure yoktum kumas olarak semsiye kumasi kullanilmis gayet saglam fakat cantayi yapmasi biraz zaman aliyor cok kullanisli degil acikcasi.dahonun kilif gibi bi cantasi var o dikkatimi cekti fiyatida 50 liraydi galiba