Konuralp Erdil
Aktif Üye
- Tepki
- 53
Arkadaşlar yeni bir bisiklet alıcam. Ancak 2 ay kadar sonra. Ama hala daha karar veremedim. 2.500 - 3.000 TL falan maddi sınırım var. Eski bisikletim Scott Voltage yz 25 ' di. Aldıgımda üstündeki bütün parçalar mtb parçasıydı. Kadro dısındaki bütün parcalarını değiştirdim elimden geldiğince parçalarını Street kullanımına uygun şekilde dizdim. Ancak bu bana 2000 TL ' ye falan patladı ve istediğim gibi bir bisiklet de olmadı. Scott'u cahilliğime almıştım zaten aldığımda hiç bir parçadan ve bisikletten anlamıyordum. Şimdi ise akıllandım ve başımı ağrıtmıycak bir bisiklet almak istiyorum. Her hangi bir parça değişikliği istemiycek ve sorun çıkartmıycak bir bisiklet. Şuan aklımda 2 seçenek var. 2009 model cannondale chase 2 ve 2010 model specialized p3. Chase 1 istiyordum ancak Delta'ya sorduk sadece chase 2 varmış. p3 için de aktif pedalı aradım bisiklet en erken Ocak yada şubat ayında Türkiyeye gelcekmiş ve fiyat konusunda birşey de söylemediler o yüzden p3'ten vazgeçmek zorunda kaldım
. Ayrıca sağdan soldan duyduklarıma göre Cannondale artık chase üretmiycekmiş, zaten 2010 chase cıkartmamaları da bunu kanıtlıyor gibi.
Gönlüm cannondale'den yana ancak alıpta scott aldığımdaki gibi pişman olmak istemiyorum. Eğer aynı fiyata alabileceğim daha güzel bir street bisikleti varsa önerin lütfen daha 2 ay vaktim varken değerlendirip birinde karar kılıyım
Ayrıca Beni Chase 2'nin parça kalitesi hakkında yada diğer önereceğiniz bisikletler ve parçaları hakkında aydınlatırsanız sevinirim
Yardımlarınızı ve seçeneklerim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 
Chase 2 için bkz : (link)
Gönlüm cannondale'den yana ancak alıpta scott aldığımdaki gibi pişman olmak istemiyorum. Eğer aynı fiyata alabileceğim daha güzel bir street bisikleti varsa önerin lütfen daha 2 ay vaktim varken değerlendirip birinde karar kılıyım
Chase 2 için bkz : (link)