Mertkangunes Üye Kayıt 29 Mayıs 2016 Mesaj 46 Tepki 8 Yaş 31 Şehir İzmir İsim Mertkan G Bisiklet Cube 4 Temmuz 2016 #161 @dincer_colak çok güzel duruyor , umarım kitaplarıda dekor olarak kullanmıyorsunuz Tepkiler: dincer_colak
7haiku Daimi Üye Kayıt 31 Mayıs 2015 Mesaj 389 Tepki 369 Yaş 45 Şehir Ankara İsim Ömür Bisiklet Diğer 4 Temmuz 2016 #162 @dincer_colak Bisikletler güzel olmuş, hayırlı olsun. Boyama işini nasıl yaptınız peki, boyattınız mı, oto sanayiye mi götürdünüz, maliyeti nedir...
@dincer_colak Bisikletler güzel olmuş, hayırlı olsun. Boyama işini nasıl yaptınız peki, boyattınız mı, oto sanayiye mi götürdünüz, maliyeti nedir...
dincer_colak Forum Demirbaşı Kayıt 7 Mayıs 2012 Mesaj 471 Tepki 499 Şehir KOCAELİ / GEBZE Bisiklet Merida 4 Temmuz 2016 #163 @Mertkangunes kitaplar da suan dekor ama cok okuyaan biri degilim esim ddaha cok okur @7haiku eski bisikletimi ben boyamistim bunun tamamini seda busiklet boyadi Tepkiler: Mertkangunes
@Mertkangunes kitaplar da suan dekor ama cok okuyaan biri degilim esim ddaha cok okur @7haiku eski bisikletimi ben boyamistim bunun tamamini seda busiklet boyadi
Mertkangunes Üye Kayıt 29 Mayıs 2016 Mesaj 46 Tepki 8 Yaş 31 Şehir İzmir İsim Mertkan G Bisiklet Cube 4 Temmuz 2016 #164 @dincer_colak bir sorum olucak seda bisikletten en son 4 yıl önce alış veriş yaptım peşin fiyattan indirim yüzde kaç oranda yapıyorlar?
@dincer_colak bir sorum olucak seda bisikletten en son 4 yıl önce alış veriş yaptım peşin fiyattan indirim yüzde kaç oranda yapıyorlar?
dincer_colak Forum Demirbaşı Kayıt 7 Mayıs 2012 Mesaj 471 Tepki 499 Şehir KOCAELİ / GEBZE Bisiklet Merida 5 Temmuz 2016 #165 @Mertkangunes merhabalar bu konuda seda bisiklet size daha net bir bilgi verir bence saygilar