Yeni bir fren sistemi

Kayıt
31 Mayıs 2006
Mesaj
2
Tepki
0
arkadaşlar ben çok acemiyim. burdaki yazılara bayağa fransız kaldım. bisikletim sizinkiler gibi iyi bir marka değil.ben bisikletimi aldığımdan beri frenlerime pek ısınamadım. sürekli sorun çıkartıyor. ben fren kolundan papucuna kadar bütün fren sistemimi değiştirmek istiyorum.şu koşullarda :

1-fazla param yok en fazla 50ytl falan verebilirim.
2-kollar fren-vites kol değil. tek fren kolu.
3-bana sorun çıkartmayacak ve uzun bir süre dayanacak.
4-kollar metal olursa iyi olur (temizlik kolay olur ve dayanıklı olur sanırım)

bu vasıfara uyan bir fren sistemi varsa benimle paylaşırmısınız.

hepinizin bebekleri trek-corratec-bianchi marka benim iyi bir bisiklet deil:( .orbis die bir marka ama arkadaşlar ben bu bisikleti baştan yaratmak istiyorum. bana lütfen yardımcı olun saygılar:) :) :)
 
Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Hoşgeldin Busta Rhymes. Sana önerebileceğim frenler, fren bacakları olarak Shimano Alivio. Kartuş pabuçları olan çok güzel bir fren sistemi. Kullanma şansım da olmuştu, oldukça iyiler. Fren kolu olarak da bulabilirsen Shimano'nun yine aynı seviyede bir modelini tercih edebilirsin. Alternatif olarak da Tektro Eclipse var. Onlar da oldukça iyi kollar. Tahmin ediyorum bu set senin istediğin fiyat civarında olacaktır. Güle güle kullan :). Takıldığın veya merak ettiğin bir konu olursa sormaktan çekinme ;).
 
Kayıt
31 Mayıs 2006
Mesaj
2
Tepki
0
Çok teşekkür ederim.Bir de İstanbul`da bu parçaları Beşiktaş`a en yakın nerede bulabilirim?Tavsiye ettiğin bir yer varsa güzel olur. şimdiden teşekkürler:)
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Beşiktaş'a en yakın Ortaköy'de Kaçkar Bisiklet var. Bir de Sirkeci'de Aslı Bisiklet'e bakabilirsin.
 
Kayıt
12 Haziran 2006
Mesaj
6
Tepki
0
Şehir
istanbul
merhaba üstadım,
bende salcano marka bir bisiklet mevcut. Kadro tatmin edici fakat gidon,maşa vb. yerlerde :) bunları iyileştirmek için kimden yardım alabilirim.
yardımların için şimdiden teşekkürler
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Barbaros Bey, forumumuzda da yer alan firmalar olan Yeşil Bisiklet, Delta Bisiklet, Velespid ve Metin Bisiklet bu konuda size yardımcı olabilirler. Kendilieri ile forumumuz üzerinden veya banner'lardaki iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz.
 
Kayıt
12 Haziran 2006
Mesaj
6
Tepki
0
Şehir
istanbul
bendeki salcano mountainer 7005. bu bisikleti derleyip toparlaya bilir miyim. yoksam en kısa yoldan satmak mı uygun olur.