Scudo Sports

Yeni bir bmx'ci ve yeni bir bisikletçi

Tepki
0
Arkadaşlar ben bu bisikletle yapılan hareketleri gördüm ve bunları çok beğendim 16 yaşındayım bizim evin yanında da bir bisikletçi var adamda netür bisiklet ararsan hepsinin 2. eli var (tek tekerlekli,2 kişilik,bmx felan) sordum adama hareket bisikleti varmı diye adam var dedi 100 tl miş.Ama bu ilk modellerden dedi direksiyon 360 dönmüyor dedi.Sizce 100 tl ye alayımmı daha yeni başlıyorum kardeşimin bisikletinde bir kaç hareket denedin yanlız kardeşimin bisikleti kız bisikleti ve orta boyda bişe.baya kuvvat uygulayarak önünü kaldırıyorum azıcık ama diğer hareketleri deniyorum olmuyor bisiklet yerinden kalmıyor çok ağır ve ağırlık merkezi öne yakın.Sizce ben bu hareket bisikletini alsam hareketleri yapabilir miyim ve bu bisikleti almalımıyım gördüğüme göre baya zevkli bir işe benziyor.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :unsure: :confused: :bilmiom:

Scudo
yolun kenarlarındaki bisikletciden kırık vida bile alınmaz sen gelmişsin bmx diyorsun alıcaksan ya x4tune yada kadıkoy bisiklet evi Hkk bmx yanı

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
100 tl ye bir bmx nasıl olur bilemiyorum :)
Bana kalırsa onu alma derim
bmx satan başka bi yere git,
internetten araştır,bu forumdan da yararlanabilirsin

ya ama adam bir bisikletler yapıyor görmeniz lazım her şeyi 0 yapıyor ankarada oturuyorum 100-200 tl ye satacak felan varsa ondan alıyım bisikleti.

bence al 100milyona alacagin bisikletle 200 250 milyona alacagin bisiklet arasinda cok fazla bi fark olucagini dusunmuyorum hareket yapip yapamiycagini surdugunde ilk kendin farkediceksin yprsn diince yapicaksin ya da yapamicaksin diince yapamiycaksin diye bisey yok ok by

@Emre KÖSEOĞLU

peki o bisikletilerden bi kaç foto koyabilirmisin ?

tamam yarın yada sonraki alıyorum bisikleti fotolarını çekip hemen buraya yükleyeceğim sonra bu kadar ucuza böyle bisiklet olurmu diyceksiniz yarın yada sonraki gün görüşürüz :D

Geri