Scudo Sports

Yeni bir bisiklet mağazası açsak nerede olsun isterdiniz?

Bence iyi bir tarz ile sariyer diye israr ediyorum. Her hafta sonu en az yuzlerce goruyorum. Dus ve giyinme alani olan mesela kahve vs kucuk bir cafe kosesi olan. Samimi bir toplanma noktasi olabilir. Isterse o noktada 20 bisikletci de olsa iyi bir pazarlama ile keyifli is yapilabilinir diye dusunmekteyim.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
Scudo
@Berke net bilmiyorum ya. Bazı arkadaşlar bi yerlere gidiyor ama bizzat gitmediğim için bişey diyemiyorum. Belki bebek değil az ilerisi yada az gerisi de olabilir. Kulaktan kulağa oynar gibi bi durum çünkü. Bizzat dahil olmadığım bi durun olduğu için kesin bişey diyemiyorum..

@Insansevmem orada dükkan sormadaki amacım varsa açmamak değil tabiki hizmet çok önemli maksad öğrenmek

Yeşilköy gibi bisiklet kullanımının yoğun ve orta-üst gelirin ikamet ettiği bir semt uygundur. Birçok lokasyondan ulaşımı da cabası. Başakşehir'den bile kalkar gelirim.

Eğer cafe bölümü olursa Avrupa Yakası sahil turlarına pek güzel ev sahipliği de yaparsınız.

Yesilkoy cok iyi secim dikkat ederseniz yesilkkoy diyen cok,yesilkoy florya atakoy musterisi metin bisiklete mahkum kaliyo ve adamlar yogunlukdan musterinin suratina bakmiyo

• Beğen
En onemli nokta bisiklete binilebilecek uzun mesafeleli ortamin olmasi

• Beğen
Yeşilköy mantıklı aslında. Ortaköy-Sarıyer arasındaki lokasyonlara göre daha uygun olduğunu tahmin ediyorum, daha çok kişiye hitap edersiniz. Boğaz tarafında açılırsa kiralar astronomik olduğu için premium kesime hitap edebilirsiniz sadece.

Geri