Scudo Sports

Yeni Bir Bisiklet Firması / Bisiklet Outlet

@Baghera

Web sitenizin yayınlandığı günden itibaren yaklaşık 5-15 gün içinde google arama sonuçlarında çıkar. Bu süre genellikle 5 gün civarındadır.
Sitenizin google yer alması için herhangi bir kayıt işlemi yaptırmanıza gerek yoktur.
Ancak yine de yaptırmak isterseniz bu işlem için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
(link)

Ayrıca google adwords'e kayıt olup, google analytics hesabı ile ilişkilendirdikten sonra ufak birde reklam vermeniz site verimliliğini azami ölçüde yükseltecektir. Dediğim gibi telefonla halledilecek olay değil. Ben bunların hepsini kendim araştırarak yaptım. Bu konular hakkında bir bilginiz yok ise profesyonel bir yardım almanızı tavsiye ederim. Ben 5 gün içinde hepsini halletmiştim. Konuya da merakım olması işimi hızlandırdı tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu site reklamı yakın zamanda yapılacaktır açılalı 3 gün oldu sitenin belki o yüzden gözükmüyor olabilir bende sürekli olarak araştırma halindeyim zaten ilginiz ve verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun, gerçek outlet ve musterisinin peşini bırakmayan bir satıcı olmanızı temenni ederim. Muvaffakiyetler.

@Baghera evet sitede yok doğrudur zaten yazmıştım...fakat sitenin bağlı olduğu 2 mağaza var biri Kadıköy biri avcılarda sanırım..site üzerinden farklı ürünlere bakmıştım ve bizzat mağazaya gittiğimde bahsi geçen ürünü de orada gördüm ve aldım..muhtemelen bana indirim yaptılar kafamı karıştıran faturayı o şekilde düzenlemeleri olabilir...
neyse biz üzüm yiyelim dostum :)

@Baghera

En geç 15 gün içinde görüntü alamaz iseniz mutlaka adwords ü araştırınız. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
@kumuşi teşekkür ederim tabiki ben bende pahalıysa orayı bırakın benden gelin alın demeyeceğim firmanın ne şartlarda malı size verdiği sizi ilgilendirmez siz alırken kazanmaya bakarsınız bu yüzden sizin adınıza sevindim.yakında iyi üzümlerde gelecektir merak etmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
(link) Alper bey Hayırlı olsun. Bu ürünü adresinizden elden alabilir miyim.

• Beğen
Merhaba,
İletişim bilgilerinize
a)Vergi Dairesi ve hesap numaranızı
b) Adresinizde bulunan sabit telefon numaranızı
c) Banka İBAN numaranızı
yazın.Bunlar alıcılarda ciddi bir firma olduğunuz izlenimi oluşturur.
Kolay gelsin.

• Beğen
@çimtay şuan sadece online gönderim yapabiliyoruz adresinize ups kargo ile teslimat yaptırabiliriz

Merhaba,
Sicil Ticaret numaranızı da yazmanız iyi olmuş.İletişim bilgilerinizi güncelleyince sayfa daha göze hitap eder bir duruma gelmiş.
Kolay gelsin.

• Beğen
Şimdi anlamadığım 3-5 şey var

1- malum siteye nedense çok benziyor.
2- nedense bu kadar stokta ürünü olan bir site illa ki kargo hizmeti vermek istiyor?
3- fiyatları malum siteyle aynı diyebilirz değil, bildiğin aynı
4- sürekli bi teşekkür mesajı benzeri mesaj var ancak tam olarak mesajlarda bir şey yazdığı söylenemez ve benzerliğe de hiç net bir cevap verilmemiş.
5- neden biri bu işin içinde bu kadar ünlü olan bir mağazaya benzemek (hatta fiyat ve ürün olarakta) için bu kadar ığraşsın ki?

Çıkardığım sonuç şu;
Bu iş reklamdan ibaret.

Şu hikaye geldi aklıma..

Ressam ve çırağı
Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış.

Büyük usta öğrencisini uğurlamış.

Giderken çırağına:

''Yaptığın son resmi şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın?"" demiş.

"Resmin yanına kırmızı bir kalem bırak ve insanlara resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını
rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma" diye ilave etmiş.

Öğrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş.Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş.

Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş.

Usta ressam, üzülmemesini ve resmi yeniden yapmasını istemiş.Öğrenci resmi yeniden yapmış.
Usta yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş. Fakat bu kez yanına bir paket dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.Yanına da , insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmelerini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş.

Öğrenci denileni yapmış.
Birkaç gün sonra bir de bakmış ki resmine hiç dokunulmamış.

Sevinçten ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

'' İlkinde insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşabileceğini gördün.

Hayatında resim dahi yapmamış insanlar gelip senin resmini karaladı. İkincisinde, onlardan yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi.''

Emeğinin karşılığını,senin ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.

Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunmayasın.

Kısaca ne yaparsan yap insanların tamamını memnun edemezsin. Bu sebeple işletme konusunda bazı şeylere hazırlıklı olman gerek. Umarım müşteri memnuniyetin %100'e en yakın değer de olur. Bu tarz girişimlerin artması güzel haber.. :harika:

@lealtad öyle tabiki güzel yorumun için çok teşekkür ederim.@DutPekmezi sayın beyefendi bütçem kısıtlı olmasından kaynaklı delta bisikletin xml ini kullandık bu sebeple yeni resim çekimleri yeni ürün girişleri yapmaya gerek kalmadı ki bundan ötürü delta'ya teşekkür ederim.artı olarak şu anda evet dediğin gibi buradaki amacım reklam yapıp bu sektörde kendimede ekmek çıkartabilmek fakat benim sektöre dair değişik fikirlerim var ve malum ki ticarette acele edilmiyor.birşeyleri öngörmek gerekiyor bu sebeple yapmak istediklerim kısa zamanlı olmakla beraber aralıklı süreçle kademe kademe yeni şeyler gerçekleşecektir.fiyat konusuna gelince elbette sezon ürünlerin aynı markaları sattığımız için fiyat skalası sabit bunun üzerinde oynama pek yapamıyorsunuz.sadece firmaların karmarjları farklılaşıyor.sonuca gelicek olursak amacım size iyi bir hizmet sunabilmek ve her geçen gün dahada iyi birşeyler yapacağıma inanıyorum.kargo konusuna gelince herhangi bir sebebi yok eğer maksad beni görmek yada yeri görmek ise buradaki herkesi iletişimdeki fatura adresime davet ediyorum toplu olarak çay servisini bizzat kendim yapacağım.bir kaç mesaj öncede dediğim gibi buradaki amacınız bağcıyı dövmek değil bağdan ucuza üzüm yemek olsun.siz eleştirmissiniz fakat ben yinede konuyu dikkate alıp mesaj attığınız için size teşekkür ediyorum.saygılar Merve Bisiklet...

@Alper Yıldız34 bütçe sebebiyle destekli iş yapılmasını anlıyorum. Nitekim destek olmadan veya yalnız olarak işe atılmak çok riskli olduğu açık.

Ancak büyük boyutta kopyalamak ( her işte kopyala vardır. Bana göre önemli olan kopyanın özgün olması.) işinize bir sınır koyacaktır.

Umarım işiniz rast giderde kendiniz olur ve o şekilde büyümeye devam edersiniz.
Beslenilen küçük balığın büyük balık tarafından nam nam nam(İsmail Abiye selam olsun:agla:) yenmemesi dileğiyle.

Ayrıca, eleştirmeme rağmen teşekkür ettiğiniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla

• Beğen
Hayırlı olsun öncelikle...
Google da üst sıralarda çıkmak siteyi kayıt ettirip bekleyerek olacak bir iş değildir. "AhmetBeyinBilmemNeSitesi.com" diye bir siteniz olsaydı ve kullanıcılar sizi "ahmet beyin bilmem ne sitesi" diye arayarak bulmasını hedefliyor olsaydınız, evet kısa sürede en üste yerleşir ve orada kalırdınız, çünkü dünyada bu aramayla bulunmayı hedefleyen bir tek sizsinizdir. Ama bu sitede bisiklet satıyorsanız ve "bisiklet" aramasıyla ya da "ucuz bisiklet" aramasıyla bulunmak istiyorsanız o zaman kolları sıvayıp "arama motoru optimizasyonu" yapmanız ve "özgün içerik" konusunda hassas olmanız gerekecektir. Buna rağmen bu aramalarda aynı hedefleri olan ve sizden çok daha fazla paralar harcayarak işi profosyonellere yaptıran firmalar olduğunu düşündüğünüzde en üstte olmanın kolay olmadığını anlamak zor değil.
Adwords google a ücret ödeyerek hedeflediğiniz aramalarda en üstte çıkmanızı sağlayabilir. Fakat linkinizin tanında reklam ifadesi vardır ve kullanıcı organik aramalardan dolayı en üstte olmadığınızı bilir. Yine de belli bir altyapı, özgünlük ve bilinirlik oluşuncaya kadar geçerli bir yol sayılabilir.
Ayrıca google 1 numaralı arama motoru olsa da diğerlerini de ihmal etmeyin derim.
Vakit bulunca google sıralaması konusu haricindeki fikirlerimi de ekleyeceğim.

@guneycingi selamlar adwords çalışması yapılıyor ve google da aktif günlük limiti ne kadar artırırsanız malumunuz ki o kadar görünürlük alıyosunuz belki size denk gelmemiş olabiliriz ama konuyla ilgili çalışmalar yapılıyor.İlginiz için teşekkür ederiz.

Geri