Scudo Sports

Yeni Bir Bisiklet Firması / Bisiklet Outlet

Scudo
Hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun, hayırlı satışlar ve hayırlı işler dilerim. Türkiye'de böyle şeylerin sayısı artmalı. Rekabet açısından da iyi olacaktır. Internet siteniz güzel olmuş en azından sade ve şık olmuş.

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım iyi fiyatlarla taleplerinizi karşılayabilirim.

Hayırlı uğurlu olsun, umarım güzel fırsatlar sunarsınız ve biz de yararlanırız :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
Hayirli olsun.

Eger Outlet sistemini gercek anlami ile yapabilirseniz basarili olacaginizi dusunuyorum. Bazi fiyatlariniza baktim ve malum baska bir site ile tipatip ayni oldugunu gordum. Bu sekilde diger sirket ile cok rekabet edebileceginizi sanmiyorum. Sonucta o sirket belli bir guvenilirligi yakalamis ve siz ise yeni acilmis bir sirketsiniz.

Bereketli satislar

Hayalim olanı bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşının yapmış olmasının haklı gururunu yaşıyorum hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ülkemizde ki diğer güzel büyük bisiklet şirketlerinden daha da yükselirsiniz. Yine inşallah yükseldikden sonra bu sporla uğraşan öğrenci arkadaşlarımızı unutmazsınız :););)

@Eibec siteler genel olarak birbirinin ayrı ürünlerini farklı tasarımlarla farklı resimlerle satıyor distribütör ürünleri hariç.Fakat başta da dediğim gibi benim amacım outlet ürünlerin skalasını genişletmek.bununla beraber diğer sezon ürünlerininde fiyatlarını fahiş tutmamak.zaten halihazırda olan sitemizdeki yapılan karmarjı piyasanın çok altıında bir karmarjıdır.Amaç hayalimi gerçekleştirmek,tabi buda sizin desteklerinizle olacaktır..fikriniz için size teşekkür ediyorum.yeni ve genç bir girişimci olarak sayenizde kendimi her geçen gün daha çok düzeltiyorum..

Yeni ve genc bir firma olarak basarilar dilerim size :) arkadasin stoklarinin neden malum site ile ortustugu konusu teknik dil ile xml dedigimiz entegrasyon sistemidir. Yeni firmalarin stok maliyetlerinden kacinmak icin basvurduklari sikca gorulen bir yontem. E ticaret sitelerindeki cok memnun oldugunuz saticilar da ayni yontemi kullanmakta ve distributorlerin sagladigi bu hizmetten yararlanmaktalar. Eger her gordugunuz urun gercek stok olsa Turkiye'de e ticaret en az 10 kat buyuk olurdu. Sozun kisasi arkadasimiz iyi niyetle bir hareket icerisine girmis. Kendisini destekleyip buyumesine yardimci olmak ise bizlerin ve onun ticari anlayisina kalmis. Tekrar tekrar basarilar.

tebrik ederim çok güzel site bol bol satışlar yapmanız dileği ile :)

en çok hoşuma giden grupların kategorize etme şekliniz ve tasarım,çok yeni olduğunun farkındayım sitenin, mesela jant setleri veya bazı ürünlerde mtb veya yol diye ayırabilecekmiyiz jantlara tıkladığımda bir anda her şey birbirine girdi

bu site tutar :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
(link)

(link)

Urun fotografini distributor mu bu sekliyle veriyor? Ozdelta olmus sanki...

Ayrım yarın sabah itibari ile yapılacaktır çok teşekkür ederim ince görüşünüz için umarım dedikleriniz gerçekleşir :) saygılar..

Hayırlı olsun. Site büyük ihtimalle giderek büyüyecektir. Bol ve hayırlı kazançlar dilerim..

@Ahmet Onur Çakmak bu ince düşünceniz için size çok teşekkür ederim herkes işin içeriğini bilmediği için burada herşeyi açıklamaktan çekinmem ki anlatıyorum çünkü şeffaf ticaret olsun kimsenin gönlü kalmasın kimsede acaba olmasın.niyetim iyi yerlere sadece ben değil biz gelelim ben kazanırken siz arkadaşlarımda sora dan ultegraya dura ace'e xtr'lara gelebilesiniz inş olur :)

Geri