Fatih Ergin
Üye
- Tepki
- 1
- Bisiklet
- Specialized
Öncelikler merhabalar herkese, aranıza katıldığım için ve çocukluk hayalimi gerçekleştireceğimden çok mutluyum. Siteyi birkaç haftadır takip ediyorum henüz kayıt oldum. Bisiklete yeni başlıyorum yol bisikleti almaya karar verdim son üç gündür. İlk başta araştırmalarım sonucu Trek Fx 7.3 almayı düşünüyordum ama son üç gündür yol bisikletinin bana daha uygun olacağını düşünüyorum. Seneye üniversiteye başlayacağım, İzmir ya da İstanbul'da okumayı planlıyorum kısmetse. Okula bisikletle gitmeyi planlıyorum, ayrıca tabi ki şehir içinde zevk amaçlı sürmek veya uzun turlara katılmak için uygun bisiklet arıyorum. İlk bisikletim olacak , yeni başlıyorum ama sanmayın spora yeni başlıyorum
, 52 kilo verdim 1 senede. p90x ve p90x 3 bitirdim ve haftaya da Insanity bitecek yani zorlanmadan uzun yollar bisiklet sürebileceğimi düşünüyorum bacaklar sağlam olduğundan
. Linki aşağı yazacağım Specialized Allez Sport Int C2 modeli indirimde gözüküyor aktifpedal da sizce nasıl bir yol bisikleti ? Bir de int yazısı neyi temsil ediyor normal Allez Sport C2 den farkı nedir öğrenmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
. Bu arada boyum 179, 56 kadro bana tam uyması çok iyi oldu.
(link)
(link)