Scudo Sports

Yeni Başlıyorum Lütfen YARDIM

Kürşatt

Daimi Üye
Tepki
154
İsim
Kürşat
Bisiklet
Cube
ÖNCELİKLE BU KONUYU OKUYANLARA SELAM OLSUN. BISIKLET KONUSUNDA YENIYIM KISMETSE ILK BİSİKLETIMI ALACAĞIM YAKLAŞIK 2 AYDIR ARAŞTIRIYORUM EN SONUNDA 29" JANT DAĞ BISIKLETI ALMAYA KARAR VERDIM FAKAT HANGI MARKAYI MODELI ALACAĞIMI BILMIYORUM YORUMLARDAN SORDUĞUM KISILERDEN ANLADIĞIM KADARIYLA SALCANO IYI DEĞILMIŞ TAVSIYE ÜZERİNE BÜTÇEMİ 1500 -2000 TL YE ÇIKARTTIM AŞAĞIDAKİ BİSİKLETLERDEN LISTE YAPTIM SEÇİM YAPAMIYORUM EĞER Kİ BU MARKALARA AŞINAYSANIZ BU MODELLERDEN HANGISINI ALMALIYIM YA DA TAVSİYE EDECEĞİNİZ BAŞKA BİR BİSİKLET VARMI?

1- Scott Aspect 940 (29" Jant) - 1620 TL
Link: (link)

2- Sedona 920 (29" Jant) - 1570 TL

3- Kron XC 1000 (29" Jant) - 1650 TL

4- Trek Marlin 5 (29" Jant) - 1460

Scudo
Çekiş sistemi bakımından en donanımlısı xc1000 gibi duruyor. Ancak seçerken kadro kalitesini de dikkate alın. Bu arada maraşta yaşıyorsanız beraber pedallarız.

Teşekkür ederim Onur. Çok menmun olurum çevremde bisiklet arkadaşım yok malesef ama ırakta yaşıyorum yılın bir ayı memleketteyim bisikletimi alınca yazarım sana kısmetse pedallarız

Mustafa gerçektende hakkın var merida da etkiledi beni listeme eklemeliyim sence sen "Merida BIG NINE 100" mü tercih ederdin diğerleri hakkında bi fikir belirtirsen çok memnun olurum..

@Kürşat Tanır

(link)
pazarlıkla 2000 liraya alabılırsınız.donanım olarakta hepsınde ıyı.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Çok fazla çeşit var muhiddin kardeş bu işin içinden nasıl çıkıcam bilemiyorum :)

carraro donanım olarak en ıyısı..sana epey bı sure sıkıntı çıkartacagınıda sanmıyorum.ilerde hafıfletmek amacıyla bı kaç degısıklıkte yapabılırsın.

• Beğen
Teşekkürler kardeşim Carraro araştırmaya başlıyorum şimdi..

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@Kürşat Tanır

kadrosu senı memnun eder hacı abı:) kötu bı bısıklet degıl:)

@Yunus Emreee

mossonun kadrolarının cok saglam olamadıgını bılıyor musunuz?hatta forumda bı arkadasın kadrosu kırılmıstı ve mossoydu bısıklet.

Ulan bir tane kadro catlamıs diye firma gitti. Sanki merida da trekte scott ta hic olmuyor. Mosso kadrosu için alınıyor.

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10665308_10202541004874887_9079631257370477395_n.jpg?oh=3d45c23e0bb5b6aa75f32aafa19b3bb5&oe=54891588

valla çatlamamış,kopmuş...

@Yunus Emreee

Yunus bu tavsiye ettiğin 26 jantmı ben 29" istiyorum sana zahmet 29" jantlık tavsiye edebileceğin bi mosso varsa link yollarmısın. Teşekkürler..

@Yunus Emreee

merıdada scotta çatlama nasıl oluyo bılıyo musun?boyle bisikleti 100 metre yukardan aşagıya atıyosun öyle oluyo fakat mossoda 2 metreden atıyosun oluyo.öyle dusun..mosso nerede scott merida nerede.mosso scott ve merıdada kulak kalır.ve adamın o fıyata alabılecegı en donanımlı ve kadrosu mossodan daha kalıtelı olan sadece carraro var..

mossoyu salcano gıbı dusun adam bısıklet satıyo ucuzada verıyo donanımıda ıyı fakat kalıte var ısın ıcınde bıde kullandıgı donanım ne kadar orjınal?

• Beğen
Kardeşim bu zaten 20" inçlik bir bisiklet. Dikkatli okursan kadro seçenekleri var

shimano orjinal bir marka değilmi?

@Yunus Emreee

onunda sahtelerı var bılmıyosun sanırım kardesım.

• Beğen
Birşeyi yanlış destekliyorsam kusura bakma ama ben mossonun kadrosunu cidden beğeniyorum. Donanımlarında orjinal olduğu taraftarıyım. Kullandığım için söylüyorum

• Beğen
@Muhiddin K.

Muhiddin neyin sahteleri oluyor kardeşim o markanınmı aydınlatırsan sevinirim

Geri