Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Bende açmak istiyorum ama açamıyorum nasıl açacağım

Scudo
Bende açmak istiyorum ama açamıyorum nasıl açacağım
Belli bir mesaj sayısı vardı. Limiti net hatırlamıyorum. 50 civarı galiba. O kadar mesaj yazıp foruma alıştıktan sonra zaten forum kültürüne alışıp yeni başlık açma yetinizi kaybediyorsunuz. Forumdaki varolan başlıklardan kullanmaya devam ediyorsunuz. Bir boş vermişlik oluyor.

Belli bir mesaj sayısı vardı. Limiti net hatırlamıyorum. 50 civarı galiba. O kadar mesaj yazıp foruma alıştıktan sonra zaten forum kültürüne alışıp yeni başlık açma yetinizi kaybediyorsunuz. Forumdaki varolan başlıklardan kullanmaya devam ediyorsunuz. Bir boş vermişlik oluyor.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Merhaba,

Önümüzdeki günlerde arama fonksiyonuyla ilgili sorunların çözüleceğini belirtmek isteriz. Biraz uzadığının farkındayız fakat unutmadık. Yeni başlık zaten açılabiliyor. Aynısı veya benzeri varsa birleştirme yapılıyor ama bu konuyla ilgili de gerekli çalışmalarda bulunacağımızı ayrıca belirtelim.

Saygılarımızla,
merhaba hocam yeni kullanıcılar konu acamıyormu acaba bisiklet onerisi icin varsada yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
merhaba hocam yeni kullanıcılar konu acamıyormu acaba bisiklet onerisi icin varsada yardımcı olurmusunuz
Yeni üyeler konu açamıyor. Bisiklet önerisi için hali hazırda konu mevcut, oraya yazarsan kriterlerini öneri ve öneriler alabilirsin.

Bisiklet önerileri

Açamıyor çünkü açmana gerek yok. Bisiklet önerisi istiyorsan bu başlıkta sorabilirsin mesela:

Bisiklet önerileri

(edit: Semih Cavdar benden 1 saniye önce davrandı).

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ayrıca;

Yol bisikleti tavsiyeleri
Şehir/tur bisikleti seçim rehberi
Bisiklet toplamak
Klasik bisiklet üzerine lakırdılar
Bisiklet önerileri
Fat bike tavsiyeleri
Dağ bisikleti tavsiyeleri
İkinci el bisiklet tavsiyeleri
Downhill bisiklet tavsiyeleri

gibi giden kabarık bir bisiklet tavsiyeleri içeren liste mevcut. Ararsan istemediğin kadar tavsiye bulursun, kafalar karışır ve koşarak uzaklaşırsın…

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
mesaj atmak istemediğiniz konulara mesaj atmalısınız değil önce forumu öğrenmelisiniz sonra mesaj atıyorsunuz otomatik olarak zaten.:)
Nasıl otamatik mesaj atıyorsunuz? Forumda öğrenilecek öğrenmesi bu kadar zor ne var?

Forumun gelmiş geçmiş en eğlenceli konusu bence 😂

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
merhabalar, ikinci el bölümünde konu açmak için mesaj sınırı mı var acaba?

Geri