Belli bir mesaj sayısı vardı. Limiti net hatırlamıyorum. 50 civarı galiba. O kadar mesaj yazıp foruma alıştıktan sonra zaten forum kültürüne alışıp yeni başlık açma yetinizi kaybediyorsunuz. Forumdaki varolan başlıklardan kullanmaya devam ediyorsunuz. Bir boş vermişlik oluyor.Bende açmak istiyorum ama açamıyorum nasıl açacağım
TeşekkürlerBelli bir mesaj sayısı vardı. Limiti net hatırlamıyorum. 50 civarı galiba. O kadar mesaj yazıp foruma alıştıktan sonra zaten forum kültürüne alışıp yeni başlık açma yetinizi kaybediyorsunuz. Forumdaki varolan başlıklardan kullanmaya devam ediyorsunuz. Bir boş vermişlik oluyor.
Sende açamazsın, forumda açabilirsin.Bende açmak istiyorum ama açamıyorum nasıl açacağım
merhaba hocam yeni kullanıcılar konu acamıyormu acaba bisiklet onerisi icin varsada yardımcı olurmusunuzMerhaba,
Önümüzdeki günlerde arama fonksiyonuyla ilgili sorunların çözüleceğini belirtmek isteriz. Biraz uzadığının farkındayız fakat unutmadık. Yeni başlık zaten açılabiliyor. Aynısı veya benzeri varsa birleştirme yapılıyor ama bu konuyla ilgili de gerekli çalışmalarda bulunacağımızı ayrıca belirtelim.
Saygılarımızla,
Yeni üyeler konu açamıyor. Bisiklet önerisi için hali hazırda konu mevcut, oraya yazarsan kriterlerini öneri ve öneriler alabilirsin.merhaba hocam yeni kullanıcılar konu acamıyormu acaba bisiklet onerisi icin varsada yardımcı olurmusunuz
Açamıyor çünkü açmana gerek yok. Bisiklet önerisi istiyorsan bu başlıkta sorabilirsin mesela:merhaba hocam yeni kullanıcılar konu acamıyormu acaba bisiklet onerisi icin varsada yardımcı olurmusunuz
Nasıl otamatik mesaj atıyorsunuz? Forumda öğrenilecek öğrenmesi bu kadar zor ne var?mesaj atmak istemediğiniz konulara mesaj atmalısınız değil önce forumu öğrenmelisiniz sonra mesaj atıyorsunuz otomatik olarak zaten.![]()
Buna benzemedik neler var neler:Forumun gelmiş geçmiş en eğlenceli konusu bence 😂
Finlandiya 'yı tek geçerim. O bizim evrene düşen bi meteor idi adeta. Hatta Finlandiya karbonu evrenine ışınladı bizleriBuna benzemedik neler var neler:
Pazar günü topluca çine gidiyoruz!
Silinebilir...
Finlandiya
@mariokaldato nun konuları
Dolar 3 lira oldu sıkı tutunun konuları
Çöp arabasını solluyorken 180 yapıyorum çekilin önümden ulen, maksimum hız konuları
bunu tek gecerim ustad , harika bir konuyduBuna benzemedik neler var neler:
Pazar günü topluca çine gidiyoruz!