Hala BOŞ yapıyorsun. Ortada çöp atmak gibi başkalarını yada çevreyi etkileyen bir SUÇ yok.
Bir sorunum var, GÜNCEL cevabını ve benim parçalarım için uygun olanı forumda BULAMADIĞIM için GÜNCEL ve benim sorunuma has cevap arıyorum.
Hani mahkemelerde her davanın hususiliği oluyor ya mesela suçun adı hırsızlık olsa da hırsızlığın niteliği değişebiliyor ve her seferinde bu davalar herkes için ayrı ayrı görülüyor ya. Onun gibi düşün. Farklı orta göbek yada ayna kollar için farklı aletler gerekebiliyormuş. Hani ben de bu konu hakkında bilgili değilim, bizzat bende bulunan parçalar hakkında forumda da bilgi bulamamışım. Doğrudan sorabileceğim alakalı konu da bulamamışım ve buna uygun yeni konu açmışım. Sanki 10 bin tane benim açtığım konudan varmış yada hergün aynı şey soruluyormuş gibi davranmanın ne mantığı var?
Madem biliyorsunuz benim parçalarıma özel muhabbetin nerede döndüğünü, o konuyu buraya ekleyebilirdin yırtık dondan fırlar gibi kendi kafandan uydurduğun şu anda olmayan kuralla suçlayacağına.
Benim açtığım konu sürekli tekrar eden bir konu değil ama öyle olsaydı bile
Forum kullanım koşullarında öyle bir kural YOK.
Kısacası amacın yardımcı olmak değil boş yapmak ve kavga çıkarmak. Her açtığım yada açılan konuda senin bu boş kavgacı yorumlarını görmek yoruyor. Git çimenlerde gez toprağa dokun biraz.