Scudo Sports

Yeni başlık açmak

@bilaltuna O amaçla açılmış sahibinden.com var, letgo var, güzel güzel teknolojilerimiz var. Buraya ilan koysanız alıcı havuzunuz pek artmaz.
evet çok artmaz haklısınız ama sahibinden de bi adam bakıp bakıp geçiyor ilana . eğer burada forumda bir kişi alım satım grubuna bakıyorsa niyeti ciddidir.

Scudo
@bilaltuna Burada bakanlar sahibinden'e letgo'ya da bakıyor, hepsini karşılaştırıp karar veriyor. O bakımdan rahat olun.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Selam arkadaşlar,
Gençliği forumlarda geçmiş biri olarak kuralı anlayışla karşılıyorum:)
Ama, gel gör söyle bir durumum var:
Bisikletle pek ilgili değilim. Olsa binerim diyenlerdenim. 50 mesajı atmış olmak için atmış olacağım.
Babamın garajindan waimanly marka ince teker bir bisiklet çıktı. Bununla ilgili bilgi almak, belki seven birisine ulaştırmak istedim ama konu acamadim.
Belki bir kaç kategori(kesinlikle alışveriş kısmı haric) de bu kural uygulanmasa güzel olabilirmiş.
Iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: mfi
@Adil ÜNALDI Limit yükselmeli. Bu da yetmez, kişi "gönder" butonuna bastığı anda başlık yaratamamalı. Moderasyon onayına bağlı olmalı. Daha önce benzeri olmayan özgün bir başlık ise yeni başlık olarak, varsa halihazırdaki başlığa gönderi olarak geçmeli.

merhaba,
yeni üyeler nerede yeni konu açabiliyorlar?

özel bir durumum var, üst bacaktan boy uzatma ameliyatı oldum.

Özel bir durum olduğu için bisiklet kadro seçimi hakkında bilgi almam gerekiyor.

Teşekkürler.

@Disbeliever

Bencede haklısınız, engellenmemesi gerekmektedir.

• İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
@Adil ÜNALDI "Merhaba" demek için başlık açamayınca bi daha girmemiş zaten foruma. Bi "merhaba" deseydi ya çocuk :(

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç. ve MakRo
ben bisiklet satışı icin ilan koyacağım ama izin vermiyor sebebi ney belli bir mesaja ulaşmam mı gerekiyor

Foruma üye olup hemen konu açmak ya da ilana ürün koymak gibi bir kolaycılığı uygun görmüyoruz.
Çünkü " Forumdaşlık" kavramı çerçevesinde katkı yapabileceğiniz konu yok ise ve bu platformda zaman geçirip kendinize bir şeyler katmıyorsanız lütfen forumu kendi çıkarlarınıza alet etmeyiniz...

mesaj yazmak için ne yapmamız gerekiyor ? hidrolik frenlerle ilgili bir kaç soru soracağım ama mesaj yazamıyorum.

"cem bey size nasıl ulaşabilirim" 😆 tam da böyle oldu.

diğer hiçbir konuya yazamıyorum. başlık açamıyorum.

Hocam kilitli konulara denk geliyorsunuzdur. Anahtar kelime ile arattığım zaman birçok kilitli konuya denk gelebilirsiniz. Diğer konulara mesaj yazmanızda herhangi bir unsur olacağını sanmıyorum. @cazci yok değil mi hocam? Yeni üyeler direkt mesaj yazabiliyor diye biliyorum🙄

Geri