Scudo Sports

Yeni başlayan birine bisiklet tavsiyesi

cgcanpolat

Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Bisiklet konusunda daha önce çocukluğumuzda sürdüğümüz dönem dışında hiçbir tecrübem yok ancak son dönemlerde ciddi anlamda bisiklet sporuna başlamaya niyetim var. Özellikle İstanbul içinde uzun mesafe turlara katılabileceğim tarzda bir bisiklet aradığımdan dolayı ilk olarak yol bisikletleri konusunda bir araştırma içine girdim ancak çevremde bu sporu düzenli olarak yapan birkaç kişiden İstanbul'un yollarını da göz önüne aldığımızda cyclocross bisikletleri de değerlendirmem konusunda tavsiye aldım ancak gördüğüm kadarıyla cyclocross bisikletler biraz daha pahalı.

Yol bisikleti olarak başlangıç seviyesinde Btwin Triban 500'ü buldum ancak burada bu sporu düzenli şekilde yapan bilgili insanlardan bilgi almak istedim. Başlangıç seviyesi için iyi midir, daha iyi neler var ya da cyclocorss değil de yol bisikleti almak daha mı mantıklıdır gibi sorulara cevap arıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Scudo
İlk olarak 2.el bir tur bisikleti alın acemiliğinizi atın eğiliminizi öğrenin, güzergahınızın isteklerini öğrenin ondan sonra 2. Bisiklet olarak ne istediğinize zaten siz karar vereceksiniz.

@cgcanpolat Hybrid ve ya Fitness bisikleti önerebilirim.Ben Hybrid kullanıyorum ve memnunum...:harika::harika:

800-900 lira civarında bisiklet önerisi ... Asfaltta süreceğim .

Mosso Legarda bayiden alırsan dediğin fiyatında altına alabilirsin. Ben geçen seneki modelini kullanıyorum. Memnunum.

(link)

(link)

Model olarak hangisini kullanıyorsunuz ? Biraz açabilirmisiniz ?

@dogukan.bjk2
Şöyle diyim: Mdm modeli amortisörsüz Msm ise amortisörlü ve 1 kg daha ağır.

Pardon arkadşın attığı linkleri görmemiştim :):) O yüzden sormuştum

Aklımda ng650 var fakat dağ bisikleti çok yorulurum diye düşünüyorum

Şehir / Tur bisikletlerine bak. Salcano Carraro Sedona Bianchi gibi.

2.el yenisi 1800- 2000 lira olan bisikletler bulunabilir o paraya.temiz olmasi onemli tabi

via Tapatalk

Ben amortisörlü olanını kullanıyorum ama suan alsam sabit maşalı olanı alırım.

@Heraklia maşa kilitlenebiliyor mu peki sizin modelinizde

Evet kilitleniyor. Ben ilk aldığımda kilitledim. Bir daha açmadım. Boşa ağırlık taşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: hauy
Geri