cimrano
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Diğer
Yaşım 19 boy 1.80 kilo 60. Balıkesir'deyim. Çocukluğumdan bu yana büyük aralar vermeden bisiklet kullandım. Şimdi ise daha iyi bir şey alıp bu zevki daha iyi yaşamak istiyorum. İlk bisiklet için MTB öneriliyor aslında ben daha az yorsun daha az terletsin rahatça akıp gideyim, kafam eserse grup sürüşlerine turlara katılırım diye düşünerek şehir-tur bisikleti istiyordum Merida Crossway 40v tarzında halâ da aklımda bu bisiklet. Bu tarzda başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. İkinci el Kron XC 800 27,5 HD ve Merida Matts TFS 300 arasında kaldım. İkisi de 1250 lira. Kadro boyları 18inç. Merida'nın jantları 26 olması biraz soru işareti bırakıyor. Aslında boyuma uygun kadro ve jant boyutunu da bilmiyorum yine yardımcı olursanız sevinirim.
Aslında yol tur bisikleti istiyorum ama Balıkesir'in yol şartları trafiği vs MTB'ye daha yatkın gibi geliyor. Mesela Matts TFS 300'e ince lastik taksam Crossway'deki randımanı alabilir miyim? Kadro yapısı çok farkeder mi? İnternetten baktığıma göre Matts TFS 300 ile Crossway aynı kilodalar. Hatta Matts TFS donanım olarak daha üstün sanırım. Bir de 900 liraya Sedona 321 var. Sanırım fazla uzattım
Yardımcılarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
Aslında yol tur bisikleti istiyorum ama Balıkesir'in yol şartları trafiği vs MTB'ye daha yatkın gibi geliyor. Mesela Matts TFS 300'e ince lastik taksam Crossway'deki randımanı alabilir miyim? Kadro yapısı çok farkeder mi? İnternetten baktığıma göre Matts TFS 300 ile Crossway aynı kilodalar. Hatta Matts TFS donanım olarak daha üstün sanırım. Bir de 900 liraya Sedona 321 var. Sanırım fazla uzattım