Scudo Sports

Yeni başlayacağım bisiklet önerisi

Tepki
9
Bisiklet
Bianchi
merhabalar aranıza büyük bir hevesle katılmak istiyorum ve yaşım 16 ve bu işi devam ettirmek istiyorum benim 250tl bütçem var nakit bir pazarlıkla 200tl ye bisiklet alıp 50tl si ile hız göstergesi ve kask almayı planlıyorum nakit 200 e alabilreceğim bisiklet önerebilirmisiniz

Scudo
Aramıza hoşgeldin.200liraya 2.el Salcano ng 650,Bianchi speed 4000 yada Ümit evolution alabilirsin.Ayrıca kaskta ucuza kaçma alabildiğin en iyi kaskı al.

sevgili genç arkadaşım bisikletini ikinci el temiz bir kadro bulup her yıl üzerine biriktereceğin paralarla daha iyi componentler takacak şekilde düşünmen çok daha mantıklı olabilir şayet bsiklet ile spor amaçlı kullanarak kondüsyonunu arttırmak hedefin olursa! umarım olur sürekli olarak daha iyi componentlere ihtiyaç duyacaksın

Yeni basladigina gore biraz arastirma yapmis olmalisin. İlk olarak 2. el aluminyum kadro bulmaya calis. Ancak hi-ten bisiklet veya daha eskilerden kalma chrom-ally kadrolarda olabilir. Onemli olan senin boy ve bacak boyuna uygun kadro bulman onceligi... Boylelikle bisiklete daha rahat hakim olur, uyum saglar ve ergonomi nedeni ile agrilar / sorunlar yasamazsin.
Hafiflik takintisi olanlari su an elindeki butce ile dikkate alma. Iyi bisiklet, sorun cikarmayan senin severek ve sıklıkla kullandigin bisiklettir. Kaslarini guclendirir, kondisyonunu arttirir. Zamanla bindikce ihtiyaclarini belirler, daha fazla deneyim ve bilgi sahibi olur, tarzini kesinlestirir, butcene gore parca veya yeni bisiklet icin daha dogru kararlar verirsin.
Bunlari 1990'da 18 yasinda ilk hybrid chrome-ally alasim kadrolu bisikletini almis, sehir - dag - ulasim - eglence icin kullanmis, uzerine aldigi daha ust model iki bisikletini caldirdigi icin 2013 yili basina kadar 1990'da aldigi ilk bisikletini donem donem kullanmis, kadrosu kirilinca birazda parasi olunca 2013 haziranda ilkinden 23 yil sonra yeni bisiklet almis birisi olarak soyluyorum.
Umarim yardimci olabilmisimdir. Simdiden bisiklet dunyasina hosgeldin! Umarim gonlune gore ilk bisikletine kavusur ve uzun yillar saglikla, keyifle, iyi gunde - kotu gunde kazasiz belasiz pedallarsin. Hem cevrende yeni baslayanlara yardimci, hem de bisiklet kullanmayi dusunenlere ilham olman dilegi ile :)

• Beğen
Tepkiler: Caner GÜR
Kask almayı çoğu kişi ihmal ediyor,
çok güzel düşünüyorsun, umarım kaskına hiç gerek kalmaz
ama bir gün gerekirse kafanda olur.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Geri