Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni başlangıç ucuz yollu bir mtb önerisi

Volkan Berberci

Aktif Üye
Tepki
37
Merhaba , öğrenciyim. Şuan sadece araştırıyorum bütçeme uygun salcano ve geotech gibi gözüküyor.. 2 markadan önerileriniz nelerdir ?

Scudo
Ben Salcano IGMAN kullanıyorum gayet memnunum 660 tl' na almıştım. Ama Salcano alacaksanız eğer 2011 modellerini bekleyin hem yeni model almış olursunuz hemde etrafta pek göremeyeceğiniz bir bisikletiniz olur.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Berberci
eğer bütçenize o model uygunsa onu da alabilirsiniz ama kaliteli olması için en azından astro almanızı öneririm ve rraider in dediği gibi yeni modelleri beklerseniz daha kaliteli ve iyi modeller alabileceğinizi düşünüyorum

@Volkan Berberci

En alt sınır o olsa gerek. Ondan daha da aşağısı genelde tavsiye edilmez. Hatta ben onu da tavsiye etmiyorum. :) Sedona, Geotech, Whistle ve Carraro gibi markaların başlangıç seviyesi bisikletlerine bakabilirsiniz. Igman veya Astro da fiyatlarına göre gayet mantıklı öneriler...

bütçeni biraz zorlarsan salcano igman öneririm.frenleri harika dün sağnak yağmurda kullandım lastik ve fren bakımından harikaydı.

2011 salcano astroların çeşitlerinden birinide tercih edebilirsin hem bütçeni fazla sarsmaz hemde piyasaya seni girmiş bir bisikletin olur :)

Geri